Aurel Popescu linge unde a scuipat în 2015, din disperare electorală. Pandurii Târgu Jiu, ca și desființată
Aurel Popescu linge unde a scuipat în 2015, din disperare electorală. Pandurii Târgu Jiu, ca și desființată
De cititFotbalInvestigatii12 mai 2017


Aurel Popescu îl folosește pe Eugen Pârvulescu pe post de mascotă electorală, după ce în 2015 a acceptat tacit, din postura de membru în Consiliul de Administrație de la Pandurii Târgu Jiu, eticheta de ”blatist” și denunțurile făcute de PSD împotriva președintelui propriului club. Deși din punct de vedere legal Aurel Popescu și Cosmin Popescu, șeful lui de campanie, nu au voie să mai ia decizii la Pandurii, cât timp este în insolvență, cei doi încearcă, din disperare electorală, să simuleze că se zbat pentru salvarea clubului care este ca și retrogradat, falimentat și desființat, cu actualul lot de jucători.
În 2015, PSD-ul, prin Ion Călinoiu, l-a călcat în picioare pe Eugen Pârvulescu, lipindu-i pe frunte eticheta de BLATIST, l-a suspendat din funcție și l-a reclamat la Departamentul de Integritate şi Antifraudă al Federației Române de Fotbal. Să reclami și să încerci să distrugi imaginea președintelui propriului club (și odată cu ea chiar imaginea Pandurilor), este un fapt fără precedent în istoria mondială a sportului, de care numai PSD Gorj era în stare. Mai mult, din moment ce Eugen Pârvulescu trăiește din fotbal, acuzându-l de blat îl aduci în situația de a nu mai putea profesa și de a nu mai fi angajat de nimeni, niciodată.
Atunci, Aurel Popescu, care se vrea primar la Târgu Jiu, a aprobat tacit aceste acuzații, și n-a îndrăznit să zică nici pâs, în calitatea lui oficială de membru în Consiliul de Administrație de la Pandurii Târgu Jiu.
Acum, același Aurel Popescu are nesimțirea incredibilă de a se agăța, din disperare electorală, de imaginea ”BLATISTULUI” Eugen Pârvulescu, pe care-l elogiază și cu a cărui imagine încearcă să se asocieze.

Surse: niciun leu de la Primărie și Consiliul Județean, din octombrie până azi

Potrivit unor surse din cadrul clubului Pandurii, nici Primăria Târgu Jiu, nici Consiliul Județean n-au virat niciun leu, la bugetul echipei, din octombrie 2016 și până azi. Cu toate că din punct de vedere legal în momentul de față Adunarea Generală a acționarilor nu se mai poate implica în conducerea echipei, Aurel Popescu și șeful lui de campanie electorală, Cosmin Popescu, se insinuează din interes strict electoral în viața echipei. Practic, deși Pandurii e ca și retrogradată, ca și intrată în faliment, ca și desființată, aducându-l pe Eugen Pârvulescu la echipă încearcă să lase impresia că îi interesează soarta ei și că se zbat pentru salvarea ei. În realitate, Pandurii a început să moară câte puțin din ziua în care PSD-ul a impus un pesedist, pe Mihai Prunariu, la conducerea clubului, în ideea că echipa e o fabrică de bani care trebuie musai gestionați și însușiți de PSD, prin achiziții de medicamente și susținătoare de efort de la farmaciile lui Ion Călinoiu, și câte și mai câte tertipuri.
Apoi, tot politic, la ordinul generalui Gabriel Oprea, la Pandurii au fost instalați Edi Iordănescu și Narcis Răducan. Politica de transferuri extrem de păguboasă și modul în care s-au gestionat banii clubului a generat ruinarea financiară și colapsul generalizat al echipei. Azi, echipa retrogradează, falimentează și se desființează, iar aceste lucruri sunt imposibil de evitat, cu actualul lot de jucători.

Cei doi Popești iau decizii ILEGAL la Pandurii

Întrucât clubul este în insolvență, din punct de vedere legal toate deciziile pot fi luate doar de administratorul special, sub supravegherea administratorului judiciar. Deci, dacă ar avea o brumă de demnitate și de bărbăție, Aurel Popescu și Cosmin Popescu ar trebui să-și asume uciderea de către PSD a acestui club care a a rezistat cu succes 55 de ani, până s-a îmbolnăvit de … PSD.

Nicolae Sarcină ajută cu 5 autocare suporterii Pandurilor

Pe site-ul clubului a fost postat un comunicat prin care suporterii sunt anunțați că vor beneficia de transport gratuit la Severin, pentru meciul cu Chiajna. Am fost tentat să cred că este tot o manevră electorală a PSD-ului. Contactat telefonic, Marin Condescu a infirmat această variantă: ”PSD-ul n-are niciun amestec, eu l-am rugat pe omul de afaceri Nicolae Sarcină să ne ajute cu 5 autocare, și domnia sa a spus că ne acordă tot sprijinul”.
UPDATE:
Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, ne-a comunicat că, din octombrie 2016 până în prezent, Consiliul Județean a virat 125.000 lei în contul clubului Pandurii Târgu Jiu.
Potrivit Loredanei Covei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, instituția respectivă ”a achitat, din octombrie 2016, contravaloarea utilităților și a altor costuri necesare întreținerii bazei sportive. Toate aceste cheltuieli s-au ridicat la suma de 77.025,70 lei.”

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.