Nu-l plângeți pe Caragea!

În Gorj, singurul pesedist fericit la ora asta e Viorel Caragea. El a fost pus la adăpost, la Centrul Chinologic de la Sibiu, un fel de pension pe bani publici, de odihnă și recreere, cu doar câteva zile înainte ca și în Gorj să ajungă, în sfârșit, urgia DNA. Practic, Caragea  fost extras din gruparea de ”politicieni” care l-a susținut 6 ani la vârful IPJ și pe care, la rându-i, el a protejat-o cât a putut de mult.

Ion Călinoiu, de pildă, e atât de disperat în acest moment încât unele surse relatează că ieri dimineață s-a dus la București special pentru a bloca mutarea lui Caragea la Sibiu. Odată cu acest transfer, doctorului agramat îi expiră ”protecția divină”. Disperarea nu l-a ajutat pe Călinoiu cu nimic. Deja duhnește a arest și nici măcar Ponta nu mai pune botul la vrăjeala lui.

Desigur că Teodorescu și Văcaru, siamezii neînțărcați ai PSD Gorj, se împăunează că ei l-au rezolvat pe Caragea, cu ”logistica” lui Râmescu, și că este doar prima mutare din strategia lor de preluare a partidului. Cei doi râși n-au cum să înțeleagă că, dintre toți, Viorel Caragea a picat cel mai bine, plecând din Gorj fix înainte să vină molima DNA. Intuiesc că Tobă a avut acceptul lui Caragea pentru mutarea la Sibiu, ceea ce este încă o dovadă de forță din partea fostului șef al IPJ Gorj.

De acum, nimic nu va mai fi la fel și nimeni nu va mai fi în siguranță. Este de așteptat să nu mai vedem rețineri la caterincă, pentru 24 de ore, ale unor directori din Primăria Târgu Jiu, și nici flagranturi eșuate cu Cârciumaru cel cinstit. Nu va trece mult și veți auzi de rețineri la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și la Întreprinderea de Drumuri și Poduri, două dintre izvoarele de bani negri ale nehalitului de Călinoiu. Încet – încet, se vor destructura și rețele ierarhice de magistrați care dau soluții și sentințe de o singură culoare și la Târgu Jiu, și la Craiova și la București.

Deci, nu-l plângeți pe Caragea. Jeliți-i pe ceilalți.

 • gorjanul

  misto , vorba lui Irinel Columbeanu .sa intelegem ca urmeaza ,,mani pulite,, la Gorj ? Sa se intample nebunii din astea tocmai la noi in Sarcinia ?

 • VERA

  DE CE L-AU ADAPOSTIT CHIAR IN ORASUL PASTORIT PANA ACUM DE CATRE ACTUALUL PRESEDINTE??? SUPERIORII L-AU INFORMAT PE IOHANNIS, DESPRE PROMOVAREA MAFIOTULUI SALVADOR, IN ORASUL LUI???????????

 • nicolae

  domnule daju ai ramas singurul jurnalist curajos, aveti dreptate cu instantele, printro scrisoare deschisa cereti D.N.A., si PARCHETULUI GENERAL sa redeschida cercetarile in dosarul 1024/P/2011 de la parchetul curtii de apel in care caragea a avut calitate de invinuit si datorita influentelor dosarul a fost mazilit, apoi partea vatamata a fost santajata , amenintata, tot in acel dosar s-au conexat mai multe plingeri fara a se face cercetari, fata de savirsirea infractiunii de violarea corespondentei sau patrunderea intrun sistem informatic fara acceptul proprietarului, santaj, amenintari, denuntare calomioase, abuz in serviciu contra intereselor persoanei fals si uz de fals, marturie mincinoasa, documente ce pot dovedi activitatea infractionala a lui caragea nu au fost vazute de magistrati sau au fost sustrase. Poate tribunalul gorj o sa puna inbalanta dreptatea si no sa mai dea solutii dupa bunul plac al lui caragea, a fost sesizata curtea de apel craiova cu doi ani inainte de faptul ca acest caragea a amenintat partea vatamata din dosarul de mai sus ca are sustinere familiei omologului Ponea atit la parchet cit si la curte dar fara rezultat , individul afost protejat. Romanul fricos crede in zicala,,speranta moare ultima,, si crede ca aceste dosare se vor redeschide……marea ziarista mladin a distrus oameni prin articole la comanda……

 • cosmin_stejar

  Dar pe Gorun Adrian cel nemernic si bandit cand il ia duba ?

 • da dl daju doar o ajunge si la prietenul dv care l ati ocrotit banica ca tare as vrea sa l vad legat numai la cat a furat din drumuri si a falimentat o

 • nicolae

  viorele daca ai demnitate si vrei sa te ierte dumnezeu uitate in ochii celor care iai distrus si tiai batut joc de familile lor si cerele iertare sau cel putin cereti scuze si incearca si repara ce mai poti repara… ca daca nu tot raul pe care lai facut tu lor o sa -l Dumnezeu familiei tele inzecit…..daca ai demnitate eu te iert…sti cine sunt.