GorjNews Facebook    GorjNews Twitter    GorjNews Youtube

Drumul de rocadă, finalizat

Directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, Marius Ionescu, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că lucrările la drumul de rocadă au fost încheiate în totalitate. Deşi etapele principale ale lucrării, aparţinând proiectului iniţial (lărgirea podului de cale ferată, asfaltarea celor 13 km de drum şi amenajarea intersecţiilor şi a sensurilor giratorii), fuseseră finalizate la sfârşitul anului trecut, a fost propusă ulterior şi semaforizarea zonei de nord a drumului. Acest nou proiect a fost realizat şi el, iar acum lucrarea este complet încheiată. Investiţia s-a întins pe o perioadă de doi ani şi jumătate, a costat 400 de miliarde lei vechi şi a fost finanţată din fonduri europene, dar şi din bugetul local (2%).

“Toată zona a fost semaforizată. Sunt semafoare cu echipamente moderne. Se pot face programe pentru anumite ore şi zile din săptămână, în funcţie de amploarea traficului din zonă. Putem spune că întreg proiectul privind modernizarea drumului de rocadă, inclusiv realizarea semaforizării, a fost încheiat. Reabilitarea drumului de rocadă a fost o investiţie mare pentru Municipiul Târgu Jiu care, odată realizată, a creat destul confort în trafic”, a declarat Marius Ionescu.


Citeste si...Lasa un comentariu

Nu vor mai fi publicate pe site comentariile care:
- conţin injurii, calomnii, insulte, cuvinte obscene, apelative şi acuze neargumentate;
- nu au legătură cu conţinutul articolului;
- sunt scrise semianalfabet. 


Publicitate
 
 

Redesign

INVESTIGATII

Cotidianul ImpactInGorj

Cotidianul Pandurul

Cotidianul Pandurul

 

 

Pandurul
Radio Infinit
Sport in Gorj
Cotidianul
ActiveWatch
Web hosting si inregistrare de domenii pentru site-uri de prezentare, bloguri, magazine online si altele prin Happy Hosting.

Despre turism, cazare, agrement montan si evenimente in Ranca !

Aspiratoare Profesionale
© 2009 - 2013 GORJNEWS. Toate drepturile rezervate.