Anton Sava, demisie din fruntea Consiliului de Administrație al Minprest
Anton Sava, demisie din fruntea Consiliului de Administrație al Minprest
Ultra - Scurte6 septembrie 2013

Anton Sava a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Minprest. Motivul ar fi, se pare, nişte nemulţumiri vizavi de relaţiile cu conducerea societăţii prestatoare de servicii, despre o posibilă plecare a acestuia discutându-se de două săptămâni.
Ion Răuț, directorul de Resurse Umane al CEO, și membru în CA-ul Minprest, a declarat că nu ştia despre demisia lui Anton Sava, ci doar că se vehicula că ar intenţiona să părăsească postul respectiv, fără, însă, a invoca şi un motiv anume.
„Ce pot să spun este că a fost, la un moment dat, un subiect trecător, acum ceva timp, cum că şi-ar dori să părăsească funcţia şi Consiliul de Administraţie, dar, în momentul de faţă, nu ştiu dacă s-a şi materializat. În ceea ce priveşte eventualele motive, asta numai dânsul ştie. Eu voi rămâne în continuare în Consiliu şi, probabil, dacă această demisie a fost depusă, domnului Sava i se va găsi un înlocuitor”, a precizat Răuţ.
Reamintim și faptul că Sava a fost, recent, înlocuit şi din Consiliul de Administraţie de la Clubul Pandurii, în locul său fiind numit Mihai Prunariu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *