”Arthur”, numit director general adjunct al Hidroelectrica Serv
”Arthur”, numit director general adjunct al Hidroelectrica Serv
Ultra - Scurte8 august 2013


Aseară, Andrei Maioreanu, fostul informator al Securității cu nume de cod ”Arthur”, unul dintre cei care au fost disponibilizați de la filiala Hidroelectrica Târgu Jiu, a fost numit director general adjunct al Hidroelectrica Serv.
„Este adevărat că am fost numit director al Hidroeletrica Serv. Mă voi ocupa foarte serios pentru ca lucrările de la amenajarea hidroenergetică Bumbești-Jiu – Livezeni să fie finalizate. În acest moment sunt executate în proporție de 70%”  a declarat, pentru Radio Infinit, Andrei Maioreanu.

2 COMENTARII
  • bebe 08.08.2013 la ora 14:36 pm
    Excrocul asta era mare lider taranist la municipiu . Mare nenorocit , un securist imputit lider taranist . Paradoxurile Romaniei .
  • Minerul Jiu 09.08.2013 la ora 1:26 am
    Bai aia care te-au pus stiu ce poama esti? Un zero un mancator de "rahat" ARTHUR un informator dadeai prietenii in gat...de gat l-a luat si pe Iliescu cand era la taranisti.....se lua la bataie cu atatia...l-au dat de la Hidroelectrica afara si acum....aveti grija este o rusine pentru toata lumea la handbal a terminat echipa..peste tot a facut mai nimic PONTAAAAAAA.. .te face de ras asta Asteptam oameni valorosi de la tine..nu o sa faci nimic cu oameni ca ARTHUR. Nu te lasa influentat de oameni ca astia!! PONTAAAAA.. ..trezeste-te!!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.