Aurel Popescu: ”Nu este loc de interpretări, cele două posturi de consilier aparțin PSD!”
Aurel Popescu: ”Nu este loc de interpretări, cele două posturi de consilier aparțin PSD!”
Ultra - Scurte12 august 2013


Disputa pe cele două locuri de consilier rămase vacante la nivelul Consiliului Local şi Județean continuă. Astfel, viceprimarul şi președintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a explicat, pa un post local de televiziune,  că se va respecta protocolul USL, conform căruia cele două mandate revin lui Mihai Gherghe şi lui Sabin Cornoiu.
„Nu este loc de interpretări și nu știu de ce revendică aceste mandate. Este dreptul lor să solicite și noi suntem deschiși la orice discuții, însă, nu pe această temă. S-a semnat un protocol, fiecare parte și-a asumat ceea ce a semnat. În PSD se respectă legile, iar acesta este o lege pentru noi. Situația este similară și la Consiliul Județean”, a explicat, ferm, Aurel Popescu, la Acces Tv.
Cu toate că liberalii recunosc protpcolul semnat cu PSD, aceștia insistă, însă, ca există loc și de negocieri. „Mi se pare normal să se respecte protocolul însă se pot face negocieri. Pe de altă parte, nu este normal ca trei candidați de pe liste să renunțe. Aceștia până în 2016 nu mai pot ocupa vreun mandate”, a declarat liberalul Victor Banța la același post de televiziune.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • goga 12.08.2013 la ora 17:23 pm
    Dar in protocolul USL nu scrie si de evaziunea de milioane de euro facuta de vicele Popescu cu pacanele si bauturi alcoolice contrafacute in anii din urma ?
  • Alin 12.08.2013 la ora 17:35 pm
    Dar PSD-ul de ce nu a respectat protocolul cu privire la viceprimar ? Pentru ca daca spui ' PSD ' apoi trebuie doar sa tragi apa !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.