Autoritățile locale promit o mie de noi locuri de muncă
Autoritățile locale promit o mie de noi locuri de muncă
Ultra - Scurte8 august 2013


Viceprimarul Aurel Popescu a declarat că mall-ul ce va fi construit în Târgu Jiu va genera aproximativ 1000 de noi locuri de muncă, în condițiile în care fondul de investiţii sud-african NEPI a încheiat contracte cu mai multe firme şi supermarketuri din România, din domeniul comerţului şi alimentaţiei publice.
„Terenul este în partea de sud a oraşului şi s-a mers pe structuri uşoare. Zona nu este una chiar stabilă şi a fost nevoie de un anumit tip de construcţii. Vor fi mai multe tipuri de clădiri, dar cea mai înaltă nu va avea mai mult de un etaj. Vom avea patru săli de cinema cu dotări de ultimă oră, un supermarket, multe firme cunoscute de alimentaţie publică. Se vor aduna la o mie de locuri de muncă: alimentaţie, pază, distribuţie, parcări, transport şi alte activităţi specifice. Lucrările vor începe în septembrie şi termenul de finalizare este aprilie – mai anul viitor. Vrem să avem şi o reţea de transport până acolo şi în acest sens vom achiziţiona 15 autobuze noi. Suntem în faza de licitaţie cu acest proiect”, a declarat Aurel Popescu.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Ion Popescu 08.08.2013 la ora 16:46 pm
    Care este meritul vostru ? In ce fel puteti revendica ''crearea de locuri de munca '' ? Pentru ca veti incasa taxe mai multe ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.