Bălășoiu, șef peste ceilați directori demiși de la Craiova şi Işalniţa
Bălășoiu, șef peste ceilați directori demiși de la Craiova şi Işalniţa
Ultra - Scurte30 iulie 2013

Directorii demişi de la Termocentrala Işalniţa au fost transferaţi la un serviciu recent înfiinţat şi condus de fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Constantin Bălăşoiu și anume, Serviciul Termoenergetic. Marian Motocu, care a condus, până vineri, SE Craiova II,  este acum director tehnic la Termocentrala Craiova.
Întrebat de ce a fost schimbat Constantin Bălășoiu, Laurențiu Ciurel a răspuns că acesta are o sarcină importantă în cadrul companiei. „Trebuie să optimizeze partea de termoficare, să reducă pagubele foarte mari. După mine, este o sarcină extrem de specială și importantă. Domnul Bălășoiu va conduce direcția respectivă. Va trebui să intervenim acolo unde Primăria Craiovei nu dispune de suficiente resurse. Am considerat ca domnul Bălășoiu, pe toată durata problemei de la Ișalnița  să fie în afara acestei zone ”, a mai spus managerul.
Mai mult, lipsa celor 100 de mii de tone de cărbune pentru care sunt audiate 10 persoane de la SE Ișalnița,  poate avea mai multe cauze, a spus, ieri, managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. „Acea lipsă de cărbune care s-a dovedit a fi poate să aibă mai multe cauze: declararea unor consumuri mai mici sau dimensionarea greșită a depozitului. Cert este că de acum înainte vom porni pe baze reale. Niciodată depozitul nu a fost gol, iar în acest fel vom putea cunoaște exact de acum înainte capacitatea acestuia. Țin să spun că nu acuz pe nimeni, dat fiind faptul că nu s-a făcut o analiză până acum a dimensionării depozitului. Va fi o lămurire a situației ”, a declarat acesta.
Despre schimbarea șefului de la SE Craiova, Laurențiu Ciurel a precizat: „Am avut o discuție, cu ceva timp înainte, în care domnul Motocu mi-a făcut cunoscut că ar vrea să se retragă din prima linie, ca să spun așa. Vrea să fie mai puțin încărcat, având până acum mai multe răspunderi. Și-a depus  demisia din funcția de director al sucursalei și va ocupa funcția de director tehnic”. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.