Bucurescu despre cazul Fluerătoru: ''Călinoiu mi-a zis că problema este complicată!''
Bucurescu despre cazul Fluerătoru: ''Călinoiu mi-a zis că problema este complicată!''
Ultra - Scurte18 iulie 2013

Primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, a comentat, la rândul său, reținerea sindicalistului Fluerătoru, în dosarul referitor la reabilitarea drumului dintre Slivileşti şi Motru. Sindicalistului i se impută lucruri legate de respectivul drum, în care fosta SNLO a băgat miliarde şi care este într-o stare foarte proastă.
Astfel, Bucurescu vrea ca anchetatorii să meargă până la capăt şi să descopere cine este vinovat de jaful făcut la reabilitarea acelui drum. „Trebuie mers pe fir până la capăt pentru a vedea cine de la fosta societate a lignitului a dat dispoziţie de plată. Trebuie recuperat prejudiciul, este extrem de mare” a declarat primarul, care a adaugat că că marţi a avut o discuţie despre drumul cu pricina cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, care i-ar fi spus că problema este complicată şi că cineva va plăti pentru prejudiciul produs.
„Să nu cumva să se înţeleagă că preşedintele Călinoiu ştia care sunt persoanele ce vor fi reţinute. Eu i-am vorbit de drum înainte de sosirea lui Dragnea. Mi-a spus atunci că este o anchetă în derulare” a mai precizat Bucurescu. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.