Caragea, aproape sancționat
Caragea, aproape sancționat
Ultra - Scurte16 august 2013


Informația potrivit căreia Consiliul de Disciplină a propus sancţionarea şefului IPJ Gorj, Viorel Caragea, cu o diminuare de 10% a salariului timp de două luni, a fost confirmată de IGPR, care a mai precizat și că, până acum, acesta nu a mai fost sancţionat disciplinar până acum. Acum, urmează să vedem dacă MAI va decide dacă aplică sancţiunea sau nu.
Reamintim că totul a pornit când omul de afaceri Mihai Râmescu a intrat în greva foamei, pentru a atrage atenţia asupra abuzurilor comise de şeful IPJ Gorj.
„Prin dispoziţia conducerii Poliţiei Române, în urma controlului efectuat la nivelul I.P.J. Gorj, a fost dispusă efectuarea cercetării disciplinare a faptelor ce puteau constitui abateri disciplinare, reţinute în sarcina şefului I.P.J. Gorj. Urmare a finalizării cercetării prealabile, la data de 22.07.2013, s-a dispus sesizarea şi consultarea Consiliului Superior de Disciplină. Aşadar, în şedinţa Consiliului din data de 31.07.2013, în urma analizării faptelor reţinute ca abateri disciplinare, s-a propus aplicarea sancţiunii „diminuarea drepturilor salariale pentru funcţia îndeplinită cu 10% pe o perioadă de 2 luni”, dosarul fiind înaintat conducerii Ministerului Afacerilor Interne, potrivit competenţelor de aplicare a sancţiunilor disciplinare prevăzute în Anexa nr.2 la O.M.A.I. nr. 400/2004 privind regimul disciplinare al personalului M.A.I., cu modificările şi completările ulterioare. De menţionat este faptul că poliţistul în cauză nu a mai fost sancţionat disciplinar”, se arată într-un document emis de IGPR.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • cornel 16.08.2013 la ora 21:07 pm
    pai nu mai are decit 3 avertizmente luate cu multi bani dati la MAI adica multe sute de mii de euro.un av pe timpull lui igas altul prin raportul corpului de control al MAI 374681 din 20.03.2012 si alt av anul acesta .de fiecare data el trebuia dat afara caci i s au imputat peste 55 abateri f f grave,banii lui strinsi prin santaje au fost buni la bucuresti,asta este recidivind la sanctiuni
  • fanel 16.08.2013 la ora 21:10 pm
    rusine pentru acest judet ca promoveaza si sustine in functii niste prosti. Cand a terminat caragea facultatea ? ce pregatirea avea pana atunci? Nu mai exista ofiteri cu studii superioare absolvite la timp sa poata sa i ia locul? Rusine atata timp cat ne conduc prostii si suunt mentinuti in functii prin orice mijloace nimic nu va merge in tara asta . Pacat!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.