Cârciumaru: ”Condescu a greșit când l-a numit pe Andrei. Nu mă întorc în AGA Pandurii!”
Cârciumaru: ”Condescu a greșit când l-a numit pe Andrei. Nu mă întorc în AGA Pandurii!”
Ultra - Scurte30 septembrie 2013


Orice încercare de a-l face să revină asupra deciziei de a părăsi AGA Pandurii este inutilă, a declarat, pentru Radio Infinit, primarul Florin Cârciumaru. Mai mult, acesta și-a motivat plecarea, spunând că lui nu-i plac numirile făcute „la o cafea”, în afara cadrului legal, și că la deranjat și atitudinea lui Condescu, care a refuzat, în permanenţă, să pună la dispoziţia conducerii principalului finanţator, Complexul Energetic Oltenia, situaţia financiară a clubului.
„N-am fost de acord cu modul în care a fost numit Liviu Andrei manager general. Am considerat că trebuie schimbată organigrama, să se prevadă mai întâi postul iar după ce membrii Consiliului de Administraţie ar fi fost  de acord, să-l numim. Gestul meu este hotărâtor pentru bunul-mers al echipei, nu m-a forţat nimeni să-l fac. Am făcut pasul lateral dar primăria va susţine, în continuare, activitatea sportivă”, a declarat Cârciumaru.
De asemenea, Florin Cârciumaru a declarat că tensiunile au ajuns greu de suportat la Pandurii Târgu-Jiu, în ultima perioadă, și că decizia pe care a luat-o este una fermă.
„Sunt de acord să fac parte dintr-o echipă când membrii se respectă între ei. Acum, la club este o stare foarte tensionată. Aşa nu se mai poate continua”, a încheiat Cârciumaru.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.