Cârciumaru începe să-și ia mâinile de pe Condescu. Primarul s-a retras din AGA Pandurii
Cârciumaru începe să-și ia mâinile de pe Condescu. Primarul s-a retras din AGA Pandurii
Ultra - Scurte30 septembrie 2013


Fostul prefect de Gorj Liviu Andrei a fost numit, sâmbătă, în funcţia de manager general la Pandurii, fapt ce a dus la retragerea primarului Florin Cârciumaru din Adunarea Generală a Actionarilor clubului de fotbal. Această numire, însă, făcută fără acceptul celorlalţi colegi din CA, şi fără aprobarea AGA, pare să nu fie o mișcare foarte inspirată a lui Condescu, dacă e să luăm în considerare consecințele.
Astfel, primarul Cârciumaru a catalogat această decizie ca fiind una ”pompieristică”, și a anunțat că se va retrage din AGA Pandurii.
„Trebuie luate aprobări de la CA, de la AGA, nu aşa, pompieristic. Trebuia să se lucreze mai organizat, să fie prevăzut postul în organigramă, nu în pripă, cum s-a făcut acum. Nu am nimic cu Liviu Andrei, dar şi Complexul Energetic Oltenia are un reprezentant la Club şi trebuiau consultaţi şi ei, mai ales că sunt principalul finanţator”, a declarat Cârciumaru.
Mai mult, unul dintre membrii Consiliului de Administraţie al clubului, Mihai Prunariu, crede mișcarea făcută de Condescu este ”o prostie”, pe care a făcut-o în disperare, având nevoie de un om de încredere la club.
„În disperarea lui, a făcut încă o prostie. Această funcţie de manager general nu există în statul de funcţii al clubului, iar modificarea acestuia se face numai cu aprobarea Consiliului de Administraţie şi a Adunării Generale a Acţionarilor, în baza actualului statut al clubului. Este clar că Marin Condescu a vrut un om de încredere la club, dar nu-mi explic numirea lui Liviu Andrei, cu atât mai mult cu cât  el nu are nicio legătură cu fotbalul. În disperarea lui, Marin Condescu a făcut încă o prostie”, a precizat Prunariu.
În schimb, Marin Condescu nu crede că Florin Cârciumaru ar avea motive de supărare și a explicat că pentru numirea făcută nu avea nevoie de vreo aprobare.
„E duminică, nu se lucrează, nu avem nimic la Club şi, din câte ştiu eu, domnul primar pleacă în Franţa. Poate ne trimite vreo adresă în zilele următoare, dar nu are motive de supărare pentru că postul pe care va veni Liviu Andrei se regăseşte în organigrama actuală a Clubului. Poate m-am exprimat eu greşit când l-am prezentat ca manager general, dar în organigramă există cel de director general, care e totuna. Oricum, funcţia este executivă, deci nu presupune aprobări în AGA sau CA. E ca atunci când discut cu un antrenor nou, el vine la Club şi îşi face treaba, nu facem şedinţă ca să aprobăm. Eu doar îi informez pe cei din CA şi AGA”, a declarat Condescu, care a mai ținut să precizeze că speră ca anunţul lui Florin Cârciumaru să fie, în cele din urmă, doar o declaraţie de presă.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • liviu 30.09.2013 la ora 13:46 pm
    Condeescu este un mafiot notoriu.
  • gorjanul 30.09.2013 la ora 17:29 pm
    nu acesta e motivul demisiei lui Carciumaru ci incercarea disperata a acestuia de a scapa de incompatibilitate . Este incompatibil fiindca nu poate cu o mana sa dea la Pandurii bani iar cu cealalalta sa hotarasca ca membru AGA Pandurii cheltuirea lor .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.