Cârciumaru: ''M-am săturat să fiu cureaua de transmisie între Condescu şi Ciurel''
Cârciumaru: ''M-am săturat să fiu cureaua de transmisie între Condescu şi Ciurel''
Ultra - Scurte3 iulie 2013

carciumaru
Primarul Florin Cârciumaru, reprezentantul primăriei în acţionariatul Clubului Pandurii, este hotărât ca după primul meci din Cupele Europene cei patru acţionari ai clubului să se întâlnească pentru a face lumină în cazul numeroaselor acuzaţii aduse la adresa lui Marin Condescu, preşedintele Consiliului de Administraţie.
„Abia aştept să se întoarcă domnul Condescu din Austria, să stăm la masa de dialog, să stăm cu situaţia financiară în faţă. Nu am fost şi nu sunt de acord în momentul de faţă cu atitudinea lui Condescu. La solicitarea făcută de domnul director general nu a prezentat cele solicitate pentru că până la urmă, vrem sau nu vrem, ne place sau nu ne place, domnul director Ciurel reprezintă acţionarul principal al fotbalului. Nu văd de ce să nu prezinţi o situaţie când un acţionar principal solicită acest lucru”, a spus Florin Cârciumaru la AccesTV.
Mai mult, Cârciumaru spune că s-a săturat să fie „cureaua de transmisie” între Condescu şi conducerea CEO. „Pe româneşte vă spun, m-am cam săturat să fiu cureaua de transmisie între Complex şi Conducerea administrativă a clubului pentru că nu este corect. Domnul Ciurel, pe bună dreptate mi-a prezentat o situaţia cu domnul Răuţ, am văzut că o are şi domnul Morega despre cheltuielile clubului. M-am dus dincolo la club şi am întrebat este corect, este adevărat? Conducerea clubului mi-a dat asigurări că nu sunt datorii mai mari de 15 miliarde de lei vechi. Acum, rămâne de văzut”, a completat Cârciumaru. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • gicu 04.07.2013 la ora 23:28 pm
    asa se ride de prostii care ma tin in functii si pe mine si pe fiu meu
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.