Cârciumaru se delimitează de Călinoiu: “Nu știu de ce s-a luat de Antonescu!“
Cârciumaru se delimitează de Călinoiu: “Nu știu de ce s-a luat de Antonescu!“
Ultra - Scurte22 august 2013


Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat, la Gorj TV, că nu cunoaște motivele pentru care Ion Călinoiu s-ar fi luat de președintele liberarilor la nivel național, Crin Antonescu. Mai mult, Cârciumaru a recunoscut că și el a declarat, la un moment dat, că dacă Victor Ponta va mai fi atacat de Crin Antonescu, pesediştii din Gorj nu-l vor susţine pe liberal la prezidenţiale.
„Şi eu, cu ceva timp în urmă, am declarat, clar, că dacă domnul Antonescu nu-şi corectează poziţia faţă de liderul USL, s-ar putea să avem probleme în ceea ce priveşte convingerea membrilor PSD pentru susţinerea dânsului. Nu ştiu de ce s-a legat domnul Călinoiu când a făcut declaraţia pe care a făcut-o. Cel puţin, când am declarat eu, domnul Antonescu făcuse multe declaraţii care nu-şi aveau rostul la adresa domnului Ponta“, a ținut să precizeze Cârciumaru.
Unele surse susțin că Ion Călinoiu ar fi dorit, prin acele mici atacuri la liberali, să atragă atenţia la nivel central, aşa cum s-a întâmplat după afirmaţiile lui Florin Cârciumaru, însă doar presa locală a speculat pe acest subiect.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.