Cazare Cantine Rovinari, în insolvență
Cazare Cantine Rovinari, în insolvență
Ultra - Scurte28 iunie 2013

Cazare Cantine Rovinari a început procedura de insolventă a firmei. Liderul de sindicat Gabriel Popescu a declarat că este vorba despre o reorganizare a firmei, pe o perioadă de trei ani, pentru a aduce societatea pe linia de plutire. Popescu a declarat că firma ar fi putut fi salvată dacă directorul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, s-ar fi ţinut de promisiune. Ciurel le-a promis concediaţilor de la Cantina Rovinari, aflaţi în pragul declanşării unui protest, că le va da licitaţia pentru alimentaţia de protecţie din companie, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
Procedura de insolvenţă a fost înregistrată pe 29 mai. Tribunalul Gorj a fixat data de 15 iulie termen limită pentru depunerea creanţelor, 29 iulie pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar, 5 august pentru depunerea contestaţiilor şi 12 august pentru soluţionarea eventualelor contestaţii la tabel şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor.
Potrivit lui Gabriel Popescu firma are datorii de circa un milion de lei la cinci sau şase firme. Popescu spune că cea mai mare datorie, de 300.000 de lei o are la o firmă pentru achiziţionarea unei cantităţi de carne. „Noi am cerut o reorganizare pe trei ani a societăţii pentru că am rămas cu datorii foarte mari de la fost conducere. Am luat marfă şi nu am plătit“, a spus Popescu. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *