Ciurel: ''Acordarea pachetului de performață ar duce la concedieri în toamnă!''
Ciurel: ''Acordarea pachetului de performață ar duce la concedieri în toamnă!''
Ultra - Scurte24 iulie 2013

Laurențiu Ciurel a declarat, la Acces TV, că, având în vedere perioada dificilă prin care CEO în acestă perioadă, acordarea drepturilor prevăzute în primul pachet de performanţă ar însemna ca din lunile octombrie-noiembrie angajaţii companiei să plece acasă. Laurenţiu Ciurel a încercat să explice faptul că salariaţii sunt parte componentă a acestei companii, fapt pentru care în eventualitatea acordării drepturilor prevăzute în acest pachet de performanţă va exista riscul ca din octombrie-noiembrie angajaţii să plece acasă.
„Nu avem altă variantă şi împărţim puţinii bani care există şi astfel putem să păstrăm locurile de muncă şi nivelul salariilor”, a declarat Laurenţiu Ciurel
Mai mult, Ciurel a dat și alte exemple de cheltuieli care ar trebui omise în perioada de criză prin care trece gigantul energetic.
„120 de miliarde lei vechi dăm la salariaţi pe concedii şi nu este o decizie foarte bună luată de un manager. Mai adăugăm şi prima de concedii care nu este 3.000 de lei, ci se ridică la 4.000 lei. […] Am fost obligat, reclamat de sindicate şi am dat un miliard lei vechi pe iaurt şi lapte, care se aruncă, este cald şi nu se poate păstra în condiţii optime. În loc să aruncăm aceşti bani, mai bine creăm 115 locuri de muncă, dar a fost acea răbufnire de orgoliu”, a mai spus şeful companiei, care a precizat că nu înţelege de ce personalul administrativ de la termocentrale şi cariere trebuie să primească lapte. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.