Ciurel: “Comisia anunțată de Condescu nu există!“
Ciurel: “Comisia anunțată de Condescu nu există!“
Ultra - Scurte1 octombrie 2013

Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a făcut, ieri, câteva declarații referitoare la comisia anunțată de Condescu după vizita premierului Victor Ponta, la evacuarea sindicatelor din sediul din centrul oraşului, și a făcut și o scurtă referire la cotizaţia sindicală, despre care a spus că o va vira după ce sindicatele îşi declară membrii.
Astfel, Laurențiu Ciurel a declarat că mult-trâmbițata comisie anunțată de Condescu, condusă de preşedintele Comisiei de Industrii, Iulian Iancu, din care vor face parte şi şapte sindicalişti, nu există cu adevarat.
„Comisia nu a existat vreodată. Aici vorbesc în cunoştinţă de cauză pentru că am întrebat. Se reorganizează Oltenia, ne întrebaţi şi pe noi? Există un plan de reorganizare a sistemului energetic, dar care va fi făcut de o firmă. (…) Fă-o profesionist de la început, nu cu sindicalişti“, a spus Ciurel.
Totodată, Ciurel a spus că astăzi este ziua când sindicatele trebuie să evacuze sediul din centrul orașului, luând și o primă măsură în acest sens: a tăia utilităţile în clădire, fără să își dea seama, însă, ă va fi afectat şi clubul Pandurii.
„Aşa şi facem. Mi-au trimis o hârtie că trebuie să fie aproape de administraţie. Eu le-am trimis o altă hârtie şi le-am spus că trebuie să fie aproape de sindicalişti. Şi uite aşa am făcut un ping-pong din ăsta cu documente. Din păcate eu nu am ştiut un lucru, am crezut că acea vitrină cu cupe este clubul Pandurii, dar am înţeles că dacă le luăm utilităţile vor suferi şi cei de la club şi lucrul acesta chiar nu aş vrea să se întâmple. O să le găsim nişte spaţii decente, unde să aibă condiţii de funcţionare. Din punctul ăsta de vedere recunosc că am greşit“, a menţionat directorul CE Oltenia, care a mai ținut să precizeze că a luat această decizie deoarece are nevoie de spații, pentru că de la 1 ianuarie vrea să lase doar partea de exploatare în cariere şi în termocentrale, şi toate serviciile suport să le aducă la Târgu Jiu.
Mai mult, acesta a subliniat faptul că sindicatele ar putea rămâne fără cotizație, dacă refuză să îndeplinească condițiile impuse de administrașia CEO.
„Să depună cereri, să facă dovada că oamenii sunt membrii lor. La noi nu au depus nimic, poate au depus pe la cariere, nu s-a centralizat nimic“, a precizat Ciurel.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.