Ciurel, de acord cu Medințu că CEO are prea mulți salariați
Ciurel, de acord cu Medințu că CEO are prea mulți salariați
Ultra - Scurte1 iulie 2013

Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a confirmat faptul că gigantul energetic are prea mulți angajați, însă a dat asigurări că anul acesta nu vor avea loc disponibilizări. „Că suntem prea mulţi o spune toată lumea. La producţia de acum, domnul Medinţu a spus un lucru banal. Însă, anul acesta nu va fi dat afară nimeni, de anul viitor vor fi identificate persoanele aflate în prag de pensionare” a declarat managerul CEO într-o întâlnire cu jurnaliştii.
Laurenţiu Ciurel a venit cu aceste precizări după ce directorul Diviziei Energie, Aurel Medinţu, a declarat, vineri, la Radio Infinit, că principala problemă a companiei este numărul prea mare de angajaţi, raportat la cantitatea de energie electrică vândută.
Ciurel a fost de acord cu Medinţu şi-n altă chestiune, şi-anume că mixul energetic nu va scăpa CEO de problemele cu care se confruntă. Realizarea unei noi Electra pare să se lovească deja de câteva obstacole. O parte dintre acţionarii Hidroelectrica s-ar opune unei fuziuni între cei doi producători de energie pe cărbune şi apă. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *