Ciurel: ''FNME să ceară milionul de euro de la angajații CEO, căci ei nu vor să plătească sindicatele!''
Ciurel: ''FNME să ceară milionul de euro de la angajații CEO, căci ei nu vor să plătească sindicatele!''
Ultra - Scurte12 septembrie 2013


FNME a depus, ieri, o plângere penală împotriva conducerii CE Oltenia, pe motiv că gigantul energetic nu respectă o hotărâre judecătorească privind reţinerea cotizaţiilor pe ştatul de plată. Prin această plângere, sindicatele acuză conducerea CEO de abuz în serviciu, și mai mult, vor să ceară și daune de un milion de euro de la companie.
În replică, managerul Laurențiu Ciurel le recomandă sindicaliștilor să ceară acești bani de la salariații CEO, pentru că ei nu mai vor să mai dea bani la sindicate. De asemenea, Ciurel a mai precizat că nu va mai trimite juriștii companiei la procesele de la instanţele din Gorj, fiind convins că magistrații gorjeni favorizează sindicatele lui Condescu.
„Nu ştiu despre ce daune este vorba, sau despre ce plângere a sindicatelor. Dar, dacă este aşa cum spuneţi, că ne cer daune în problema cu cotizaţiile, atunci vă spun un singur lucru: dacă vor să ceară daune, să le ceară la salariaţi, pentru că ei nu vor să mai plătească bani, ei sunt cei care, din motive pe care le înţelege oricine, refuză să mai ţină în spate, din propriile buzunare, mişcarea sindicală. Noi am aplicat legea şi prevederile Contractului Colectiv de Muncă”, a precizat Ciurel.
De asemenea, Ciurel a mai vorbit și despre nemulțumire la care le are el, la fel ca întreaga conducere a Complexului Oltenia, vizavi de instanţele din Gorj, pe care le-a acuzat ca fiind ”pro-Condescu”.
„Avem nemulţumiri că instanţele de la Gorj sunt pro-Condescu şi am decis, la nivel de conducere, să nu mai participăm la procesele aflate pe rolul celor din judeţ. Dacă nu putem obţine strămutări, vom merge la instanţele superioare pe căile de atac. Nu are rost să cheltuim bani şi să pierdem timp pe la instanţele de aici în condiţiile în care, chiar şi cu probele şi legea de partea noastră, sindicatele au câştig de cauză”, a precizat Ciurel.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.