Ciurel îl ignoră pe Cârciumaru și amenință că va stopa finanțarea către Pandurii
Ciurel îl ignoră pe Cârciumaru și amenință că va stopa finanțarea către Pandurii
Ultra - Scurte21 august 2013


Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, ignoră mesajele primite de la primarul Cârciumaru, care cerea, ieri, ca toţi cei care „mai înveninează atmosfera în jurul echipei Pandurii“ să termine cu declaraţiile de acest gen pentru că nu fac bine Clubului, și a avertizat, încă o dată, că nu va drumul la banii promişi pandurilor dacă nu află informaţiile financiare ale clubului. Mai mult, prin această afirmație îl contrazice și pe șeful județului, Ion Călinoiu, care declara răspicat că gigantul energetic va continua să finanțeze Pandurii.
„Spun din luna aprilie. În momentul în care vom avea acces la informaţiile cum se cheltuiesc aceşti bani vom debloca sumele la care ne-am angajat. Până atunci nu“, a avertizat Ciurel.
Mai mult, în ciuda faptului că Florin Cârciumaru și-a arătat, din nou, susținerea pentru Condescu, acum două zile, Ciurel e hotărât să continue demersurile pentru schimbarea liferului FNME din fruntea clubului Pandurii.
„Din informaţiile pe care le am, după felul în care s-au cheltuit banii în ultimi trei ani la Pandurii, cred că da, Condescu va fi schimbat“, a precizat Ciurel.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.