Ciurel: ”Pandurii nu mai vede un ban de la CEO, am tăiat finanţarea către club!”
Ciurel: ”Pandurii nu mai vede un ban de la CEO, am tăiat finanţarea către club!”
Ultra - Scurte13 august 2013


Laurențiu Ciurel, managerul CE Oltenia, a decis să întrerupă finanțarea către echipa de fotbal Pandurii, după ce Marin Condescu nu a înaintat gigantului energetic, nici sâmbăta trecută, actele solicitate prin care să arate cum s-au cheltuit banii, deși promisese acest lucru.
„Am decis să întrerup finanţarea la Pandurii. Trebuia luată această măsură din moment ce acest domn (n.r. Marin Condescu) refuză sistematic să dea explicaţii de cum sunt cheltuiţi banii pe care noi îi dăm. La fel de categoric anunţ şi eu că cele peste 20 de milioane de lei nu mai ajung la Pandurii”, a declarat Ciurel.
Cu toate că în ultima ședință AGA a Clubului Pandurii Târgu-Jiu, care a avut loc în urmă cu o săptămână la sediul Artego, preşedintele echipei, Marin Condescu, a promis ferm, că până în data de 10 august 2013, va înainta, prin adresă, toate actele solicitate de CEO, acest lucru nu s-a întamplat.
„N-a trimis niciun act, deşi promitea că nici nu aşteaptă data de 10 august şi actele vor fi înaintate. Până acum, domnul Condescu a dorit să-şi arate muşchii, acum cred că este vorba despre teamă. Dumnealui cunoaşte ce a făcut prin club şi îi este teamă de ce vor descoperi alţii”, a declarat Ion Răuţ, reprezentantul CEO în AGA de la Pandurii.
Astfel, Laurențiu Ciurel a explicat că, în condițiile în care Condescu refuză să prezinte actele financiare ale clubului, CEO își va înceta finanțarea. Mai mult, Ciurel a declarat că nu i se pare corect că Artego, Primăria Târgu Jiu și FNME să aibă același drept de vot ca și CEO, având în vedere că majoritatea banilor pentru Pandurii vin de la gigantul energetic.
Cei de la Primăria Târgu-Jiu contribuie cu 200.000 de lei pe an, Artego la fel, sindicatele nu dau niciun ban, iar CEO, care dă 20 de miliarde de lei vechi pe an, nu poate vedea cum s-au cheltui banii în club. La revedere, bani! Nu pot să dau banii companiei şi să nu ştiu ce se întâmplă cu ei. Nu mă interesează cum s-au cheltui banii înainte, însă am cerut să ni se înainteze rapoartele de cenzori din 2010 încoace. N-am văzut niciun document”, a concluzionat Laurenţiu Ciurel.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • Alin 13.08.2013 la ora 9:59 am
    Felicitari, dle Ciurel !
  • Călinoiu îl contrazice pe Ciurel: ”C 14.08.2013 la ora 10:35 am
    [...] mult, deși Ciurel a declarat, clar, că a decis să oporească finanțarea către Pandurii, Călinoiu a ținut să explice că, de fapt, managerul CEO, a spus cu totul [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *