Ciurel: ”Sper să nu se confirme acuzațiile aduse lui Condescu, pentru a nu strica imaginea clubului!”
Ciurel: ”Sper să nu se confirme acuzațiile aduse lui Condescu, pentru a nu strica imaginea clubului!”
Ultra - Scurte7 octombrie 2013


Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a vorbit, într-un interviu acordat Infinit FM, despre descinderile din această dimineaţă de la Clubul Pandurii şi despre acuzaţiile ce-i sunt aduse preşedintelui Marin Condescu. Ciurel a dat, cu această ocazie, asigurări că echipa de fotbal nu va avea de suferit din punct de vedere financiar și a declarat că speră nu se confirme acuzaţiile de spălare de bani şi uz de fals pentru a nu fi afectată imaginea Clubului Pandurii şi, automat, a finanţatorilor.
Mai mult, managerul CEO a precizat că nu știe dacă plângerile penale depuse de administraţie stau la baza acţiunii oamenilor legii.
„Noi am solicitat de vreo 4-5 ori documentele financiar-contabile pentru a vedea cum s-au cheltuit banii şi nu ne-au fost date”, a declarat Ciurel, care a mai ținut să adauge că la administraţia CEO au ajuns numai raportele cenzorilor care nu sunt de ajuns, ba mai mult şi acelea ar ridica ceva suspiciuni.
„Mi-aş dori să nu se confirme acuzaţiile de spălare de bani şi uz de fals. Indiferent despre ce persoană este vorba, ar aduce atingere imaginii Clubului Pandurii şi, implicit, a acţionarilor” a mai spus managerul CEO.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.