Condescu a pus la dispoziția presei documentele cerute de Ciurel
Condescu a pus la dispoziția presei documentele cerute de Ciurel
Ultra - Scurte12 iulie 2013

Președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a pus la dispoziția jurnaliștilor, ieri, într-o conferință de presă, o serie de documente despre care Laurenţiu Ciurel spunea că le-a cerut în numărate rânduri și nu le-a primit. Astfel, „Raportul Administratorilor pe anul 2012”, „Raportul auditorului independent”, precum şi „Raport al comisiei de cenzori” au fost oferite în xerocopie jurnaliştilor pentru ca oricine să le poate citi şi publica dacă este interesat de aşa ceva.
„Niciuna din acţiunile pe care clubul le-a făcut în 2012, în 2011 şi până în 2004 şi chiar mai în urmă, dacă doriţi, nu îmbracă o formă penală. În toţi aceşti ani am luat licenţa anual, iar administrativ şi financiar nu au fost probleme, iar pe 2012 clubul a încheiat anul cu un profit de peste 3 milioane de lei. Şi ca să fiu sigur că aceste documente ajung şi la domnul Ciurel am decis să le pun la dispoziţia dumneavoastră, fiindcă transparenţa din partea noastră a fost totală”, a declarat Condescu, care a ținut să precizeze că nu are nimic de ascuns, mai ales faţă de Laurenţiu Ciurel, precizând că documentele puse la dispoziţia jurnaliştilor sunt şi în posesia tuturor membrilor Consiliului de Administraţie, CEO avându-l aici ca reprezentant pe directorul Termocentralei Rovinari, Ion Pisc, pe care Condescu l-a prezentat în continuare ca membru în forul decizional de la echipă.
Mai mult, jurnaliştii au primit şi cifrele cu drepturile TV din sezonul 2013-2014, dar şi un fragment din interviul pe care Laurenţiu Ciurel l-a acordat în luna februarie către Gazeta de Sud, unde menţiona, printre altele, că „şi domnul Condescu şi ceilalţi ne raportează cum cheltuiesc banii”.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *