Condescu, anunț-șoc: ”Nu mai candidez la următorul Congres FNME!”
Condescu, anunț-șoc: ”Nu mai candidez la următorul Congres FNME!”
Ultra - Scurte6 august 2013


Liderul sindical Marin Condescu a făcut, astăzi, un anunț-șoc: nu va mai candida pentru funcţia de preşedinte al FNME la următor congres, indiferent când va fi organizat. Condescu a declarat că nu lupta cu administrația CEO l-a făcut să i-a această decizie.
„Indiferent când va fi Congresul, eu nu mai candidez la funcţia de preşedinte. Mi-ajung cei 23 de ani! Poate, multe lucruri vor merge  mai bine cu alţi oameni. Cel care va veni va trebui să-şi asume rolul de paratrăsnet, de a prelua toate atacurile asupra lui” a declarat Condescu.
Liderul sindical nu a precizat însă, dacă se va retrage complet din mișcarea sindicală, spunând că le-a spus colegilor săi încă de la ultimul congres FNME că e ultima oară când va candida.
„Sunt cel puţin 10 lideri de sindicat, acum, care pot să-mi ia locul fără niciun fel de problemă. Eu fără ei n-aş fi putut conduce FNME”, a mai precizat Condescu, care a declarat că e, însă, posibil să-și păstreze funcția de președinte al clubului Pandurii, dacă aşa se va decide în Adunarea Generală a Acţionarilor.
„Sper să rămână aşa lucrurile la Clubul Pandurii, să nu ne pomenim cu două echipe ca la Craiova” a mai precizat Condescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.