Condescu: "Ciurel s-a ocupat de handbal şi de baschet. Ambele sunt praf"
Condescu: "Ciurel s-a ocupat de handbal şi de baschet. Ambele sunt praf"
FotbalUltra - Scurte3 iulie 2013

Marin Condescu
Președintele Clubului Pandurii, Marin Condescu, i-a dat replica managerului CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, care îi cere demisia, motivul invocat fiind refuzul de a prezenta o serie de acte ce prezintă situația financiară a clubului. Condescu i-a spus lui Ciurel că echipele de handbal și bachet de care se ocupă Complexul sunt ”praf” și că nu ar vrea ca acest lucru să se întample și cu Pandurii.
„Domnul Ciurel nu decide la echipă. AGA e alcătuită din 4 membri, câte un vot fiecare. Dacă 3 din cei 4 decid că trebuie să plec, plec. Deocamdată, în sport, Complexul s-a ocupat de handbal şi de baschet. Ambele echipe sunt praf. Sper că nu vrea să «rezolve» şi fotbalul” a declarat Condescu.
Pandurii a încheiat pe locul 2 în Liga 1, iar în Europa League va evolua contra cîştigătoarei din confruntările Balla Town (Ţara Galilor) – Levadia Talinn (Estonia).

2 COMENTARII
  • gorjanul 03.07.2013 la ora 17:22 pm
    Gura lui Condescu adevar graieste . Chiar daca nu e chiar cel mai potrivit sa vorbeasca . Dar cand are dreptate , are .
  • daniel 05.07.2013 la ora 8:03 am
    pai normal ca sunt praf cu asemenea conducatori da dan cumpanasu, care a semnat sa plece din sectia baschet suma de 800.000 lei(opt miliarde vechi!) catre pandurii lui condescu! alo, finanteleeeeeee! se aude? cum s-a facut transferul banilor? de la consilioul judetean nu a stiut nimeni! si erau nai de la ei, nu de la ceo! calinoiule, ce faci dormi?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *