Condescu, prins cu minciuna. A început urmărirea penală!
Condescu, prins cu minciuna. A început urmărirea penală!
Ultra - Scurte30 iulie 2013


Președintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a fost pus sub urmărire penală încă din 23 iulie, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Acest lucru nu poate să însemne decât un singur lucru: Condescu a mințit când, ieri, după ce a ieșit de la audieri, declara presei că nu este acuzat de absolut nimic şi că nu este urmărit penal.
„Nu sunt urmărit penal, aţi fost dezinformaţi de jurnaliştii care sunt de cealaltă baricadă, sunt împotriva mea. Nu mi s-a adus la cunoştinţă acest lucru, doar am lămurit unele lucruri”, a precizat Condescu, triumfător. Același lucru îl susținea și avocatul său, Constantin Groza, însă, la puțin timp după aceste declarații, procurorii care instrumeantează cazul susțineau contrariul, printr-un comunicat de presă.
„Împotriva numitului Condescu Marin, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a dispus începerea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi uz de fals. În fapt, s-a reţinut că Burlan Daniel şi Olaru Daniel, în calitate de director general şi director economic în cadrul SNLO, au efectuat, cu încălcarea atribuţiilor de serviciu, o plată către Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, în baza unui contract de cesiune, încheiat între clubul sportiv şi SC Edenred SRL Bucureşti, cercetările stabilind că acesta a fost falsificat”, se arată într-un comunicat de presă.
În acelaşi document se menţionează că rezoluţia de începere a urmăririi penale a fost dată în data de 23 iulie 2013 şi că Burlan şi Olaru sunt acuzaţi de abuz în serviciu în formă calificată, iar Condescu de complicitate la acest abuz şi uz de fals.
Detalii, aici și aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *