Crețan: ”Vă aşteptaţi să recunoască Fluerătoru c-a făcut autodenunţ? Mafia din Gorj e în alertă!”
Crețan: ”Vă aşteptaţi să recunoască Fluerătoru c-a făcut autodenunţ? Mafia din Gorj e în alertă!”
Ultra - Scurte2 octombrie 2013

Constantin Crețan, vicepreşedintele Federaţiei Univers, a reafirmat că sindicalistul Cristea Fluerătoru a făcut un autodenunț, pentru a a avea parte de o pedeapsă mai usoară, cu toate că cel din urmă a negat vehement acest lucru, catalogând spusele lui Crețan ca fiind “baliverne”.
„Vă așteptați ca Fluerătoru să recunoască? Este disperat, de asta a negat că a făcut autodenunțul. Vrea să scape de pedeapsa de 12 ani de închisoare și să fie condamnat doar la 3-4 ani”, a declarat Crețan.
Mai mult, vicepreședintele Federației Univers este convins că, după condamnarea lui Dumitru Cristea, directorul Direcţiei de Strategii-Dezvoltare din cadrul Sucursalei Electrocentrale Turceni, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice alături de fostul deputat Mugurel Surupăceanu, va veni şi rândul unor directori de la Rovinari să plătească pentru ilegalităţi comise în trecut.
“O să fie multe surprize, o să vedeți! Am informații clare, mafia din Gorj e în alertă”, a adăugat Crețan, care a ținut să precizeze că printre cei vizați se numără și anumiți lideri de sindicat.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.