Cupă: "Excluderile celor trei primari au fost făcute conform dispoziţiilor existente"
Cupă: "Excluderile celor trei primari au fost făcute conform dispoziţiilor existente"
Ultra - Scurte15 aprilie 2013

Ion Cupă a răspuns declaraţiilor actualului preşedinte interimar al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, prin intermediul unui comunicat de presă. Vâlceanu declarase, acum câteva zile, că deciziile de excludere a celor trei primari sunt nule, pentru că nu s-a întrunit Consiliul Judeţean Director, singurul organism care ar fi putut lua această decizie.

Replica lui Cupă nu a întârziat să apară. Acesta a emis un comunicat de presă, pentru a justifica valabilitatea şi corectitudinea deciziilor de excludere din partid a primarilor Ion Bîrcă, Marian Ardeiu şi Dănuţ Bălu.

„Excluderea celor trei primari a fost făcută în baza deciziei nr. 15 din 28.01.2013 a Biroului Permanent Naţional al PDL, care,  în conformitate cu prevederile art. 95 din statut numeşte, începând cu data de 28. 01.2013, conducerea interimară a Organizaţiei Judeţene a PDL Gorj.

În aceeaşi decizie, la art. 3, se stipulează că: „Biroul Permanent Judeţean Interimar Gorj va analiza activitatea organizaţiilor locale, aleşi locali (inclusiv consilieri judeţeni) şi va lua măsurile care se impun, inclusiv, dacă este cazul, retragerea sprijinului politic’’.

Ion Cupă, în calitatea de preşedinte interimar al PDL Gorj, a respectat deciziile Biroului Permanent Naţional al PDL, drept urmare excluderile celor trei primari au fost făcute conform dispoziţiilor existente“, se precizează în comunicatul de presă al fostului preşedinte PDL Gorj.

Mai multe, în Pandurul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *