Debranșarea asociațiilor cu datorii uriașe către APAREGIO, amânată din cauza caniculei
Debranșarea asociațiilor cu datorii uriașe către APAREGIO, amânată din cauza caniculei
Ultra - Scurte30 iulie 2013

Asociațiile de proprietari care au datorii uriașe către APAREGIO au scăpat, iarăși, de debanșare, datorită caniculei ce a pus stăpânire, zilele acestea, pe județul Gorj.
„Pe perioada caniculei nu facem debranşări, chiar dacă nu plătesc. După această perioadă o să ne îndreptăm către cei mai mari datornici. Ca şi în ultimul an, datorii exorbitante au asociaţiile 180, 133, 123, 51, 165, dar şi 11 Iezureni”, a declarat Tiberiu Albu, director economic APAEGIO.
Pentru a recupera restanţele colosale, societatea de distribuție a apei a acţionat în instanţă o parte din rău-platnici. Unele litigii au fost câştigate, însă durează foarte mult până când APAREGIO îşi recuperează creanţele. „Avem 14 litigii cu asociaţiile şi agenţii economici. Totuşi, cele mai multe le avem cu persoanele fizice, mai exact 500 de procese care sunt în derulare”, a mai precizat Albu.
După ce va fi ridicat codul galben de caniculă, APAREGIO va începe debranşarea în masă, fiind vizate 10 asociaţii care au datorii mai vechi de şase luni. Detalii, aici.
 

1 COMENTARII
  • Ion Popescu 30.07.2013 la ora 12:20 pm
    Aceeasi manipulare rosi ; ba este festivalul X , ba este ziua primarelui , ba este greata publica , ba ne este evidentiata omenia comunistilor ... niste epuizati interesati ne strang cu usa , la comun !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *