Declarații șocante ale lui Cârciumaru: "Dacă eu am zis că e legal, e legal!"
Declarații șocante ale lui Cârciumaru: "Dacă eu am zis că e legal, e legal!"
Ultra - Scurte28 mai 2013


Consilierii locali PNL, Matei Nădrag şi Mihai Paraschiv, riscă să rămână fără susţinere politică şi să piardă mandatele pentru că în ședința de Consiliu Local de ieri, au votat împotriva unui proiect de hotărâre propus de Cârciumaru. Enervat de această decizie, Cârciumaru a cerut să se ia masuri dure împotriva acestora. În vizorul primarului a intrat și un al treilea consilier liberal, Gabriel Giorgi, directorul Minprest, care ar putea să fie demis, pentru că a preferat să lipsească de la ședință decât să voteze o ilegalitate.
”Au venit, practic, organizați pe vot negativ. […] Domnul director Giorgi, pe care eu l-am considerat un om foarte serios, a preferat să nu vină la ședință, iar cei care au fost prezenti au votat împotriva fără motiv. Dacă eu mi-am asumat partea economică și am considerat ca este legal, atunci este legal”, a declarat Cârciumaru, care a mai precizat că este supărat și pe consilierii PSD care au lipsit de la ședință și că va purta o ”discuție foarte serioasă” cu cei care fac parte din Consiliul Local. Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • Nemernicul 28.05.2013 la ora 17:05 pm
    Ba, *************, nu te-a invatat nimeni ca legea nu e a lu ****?! Nu suntem in ferma de animale unde "toata lumea e egala, si uni mai egali decat altii!" Daca faci cadouri lui Faget, macar ai bunul simt sa asculti ce zic si altii mai inteligenti decat tine!
  • anonim 29.05.2013 la ora 23:02 pm
    toate ilegalitatile si abuzurile ,comise de carciumaru,dupa parearea lui de doctor docent,sunt perfect legale,ce nu inteleg capetele alea patrate ?ei dracie.voi chiar credeti,ca mai este un alt destept in afara de asta?imaginativa ce juristi il sfatuiesc,la fel ca el.
  • Cârciumaru și Hermina au umplut cu kit 01.07.2013 la ora 7:24 am
    [...] asta, la nervi, în public, atunci când o parte dintre consilierii locali s-au opus ca primarul să vândă ilegal o centrală termică securistului său preferat, Făget.  Este arhi-cunoscut că soluționarea unei cereri de către [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.