Dian cere explicații de la Călinoiu și Cârciumaru pentru schimbarea din funcție a lui Braia
Dian cere explicații de la Călinoiu și Cârciumaru pentru schimbarea din funcție a lui Braia
Ultra - Scurte24 iulie 2013


Senatorul PNL Dian Popescu susține, în continuare, că schimbarea lui Alexandru Braia din fruntea Carierei Peșteana  a fost făcută din motive politice, și nu pentru că i s-ar reproșa ceva legat de activitatea acestuia. Mai mult, liderul PNL Gorj nu știe dacă Ciurel a executat vreo comandă politică sau a acţionat din proprie iniţiativă.
”Aș fi înteles dacă Alexandru Braia nu ar fi avut rezultate bune din punct de vedere managerial, acolo unde a fost pus. Dar atata timp cât îl schimbă dintr-o funcșie pentru că este membru PNL, asta nu poate fi decât o epurare politică. Nu stiu dacă Ciurel a executat o comandă politică sau a luat decizia de unul singur. El a făcut multe lucruri de capul său, motiv pentru care a și ajuns CEO în situația în care e.”
Întrebat dacă alianța USL mai merge în Gorj, Dian Popescu a spus că la nivel instituțional, da, dar există și unele derapaje. Mai mult, acesta a spus că va avea o întlnire cu liderii PSD din județ pentru a clarifica situația.
”Există, întradevăr, unele derapaje în USL, în Gorj, însă nu stiu dacă au și girul liderilor PSD din județ. Voi discuta cu Cârciumaru și Călinoiu, după care voi ține o conferință de presă.”
În replică, Ion Călinoiu a sărit în apărarea lui Ciurel, negând acuzațiile că-n Complexul Oltenia s-ar face epurări politice, aşa cum acuză liberalii.
”Ciurel a fost desemnat manager în urma unui concurs, n-a fost numit politic. Am spus clar că USL nu va politiza domeniile de activitate. Laurenţiu Ciurel trece cu bine peste perioada grea în care se află Complexul Oltenia” a declarat vicepreşedintele PSD. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *