Dian Popescu, atac dur la adresa lui Ciurel
Dian Popescu, atac dur la adresa lui Ciurel
Ultra - Scurte26 iulie 2013


Invitat la Interviurile Infinit FM, senatorul PNL Dian Popescu a lansat un atac dur la adresa managerului Laurențiu Ciurel, pe care l-a acuzat că se ocupă cu răzbunări personale. De asemenea, senatorul i-a reamintit lui Ciurel că a fost pus în fruntea CEO cu ajutorul și sprijinul PNL, pentru a face performanță, nu pentru a se ocupa de agenda sa personală.

”Ciurel a fost pus în fruntea CEO politic, de mine și de Cârciumaru”

Astfel, senatorul Dian Popescu, vizibil deranjat de schimbarea lui Alexandru Braia din fruntea Carierei Peșteana, a criticat modul în care Ciurel se ocupă de soarta CE Oltenia. Mai mult, acesta i-a reproșat că, acum, ”decapitează” oamenii care l-au ajutat să ajungă la conducerea gigantului economic.
”Braia a fost schimbat din funcție în stilul caracteristic al domnului Ciurel. Pe el nu îl interesează nici performanță, nici oamenii, ci îl interesează să se răzbune pe unul sau pe altul. Toți oamenii care au fost puși în funcție în timpul lui Bălășoiu au fost schimbați, ori nu se poate să fie toți incompetenți. Mi se pare o coincidență prea mare. Ciurel să nu uite că a fost pus în fruntea CEO politic, de mine și de Cârciumaru. Cine spune că este manager privat, depășește limita bunului simț” a explicat Dian Popescu.
Senatorul a mai menționat că singurul lucru care îl deranjează la Ciurel este că uită că, pe vremuri, dintr-un ”simplu ingineraș” la Termocentrala Rovinari, a fost pus în funcție cu ajutorul și susținerea PNL, chiar a acestor oameni pe care în acest moment îi ”decapiteaza”.

”De multe ori se pun în funcție și nepregătiți, cum e cazul domnului Ciurel”

Mai mult, senatorul PNL a recunoscut că, uneori, se întâmplă și ”erori”, și sunt puse în funcție persoane nepregătite, cum a fost și cazul domnului Ciurel.
”De multe ori se pun în funcție și nepregătiți, cum am pus și acum în fruntea CE Oltenia. Asta e, sunt greșeli, sunt erori, trebuie să ni le asumăm. Și nu spun eu că e nepregătit, ci rezultatele pe care le are de când e în fruntea complexului Oltenia. […] L-aș invita să vină la mine la cabinet să vadă câți oameni îl injură pentru tot ce a făcut în minerit”, a precizat senatorul Popescu.
Ciurel a fost acuzat de senatorul PNL și că se ascunde în sediul CEO unde stă rupt de realitate.
”Când te înconjori cu o cupolă de sticlă, pe care doi două milioane de euro, dar pe oameni îi trimiți în concediu fără plată, e o problemă. S-au inconjurat de sticlă. Nu mai intri la ei, la domnul premier Ponta poți să intri, dar la ei, nu!” a conchis senatorul PNL.
 
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *