Divizia Minieră angajează 21 de șefi și adjuncți
Divizia Minieră angajează 21 de șefi și adjuncți
Ultra - Scurte20 iunie 2013

Directoratul CE Oltenia a votat, în ședința din 12 iunie, organizarea unor concursuri pentru un număr de 21 de posturi şi şefi de secţii, birouri sau adjuncţi de la Sucursala Divizia Minieră, pe motiv că sunt recent înfiinţate. Unii lideri de sindicat spun că vor fi concursuri pentru posturile angajaţilor care au refuzat să semneze actele adiţionale cu tăierile la salarii. Directorul general Laurenţiu Ciurel a transmis, prin vocea Elenei Zamfir, că aceste posturi sunt recent înfiinţate şi trebuie ocupate prin concurs.
La sediul administrativ al Diviziei vor fi concursuri pentru posturile de şef birou Achiziţii Proprietăţi, şef birou Energetic, Planificare şi Urmărire Producţie. Cele mai multe concursuri vor fi la Cariera Peşteana. Aici sunt şase posturi pentru care angajaţii se vor lupta. Este vorba despre şef şi adjunct şef la Secţia Mecanică, şef şi adjunct şef la Secţia Electrică, şef Birou Mecanic şi adjunct şef Secţie Minieră. La Cariera Rovinari este scos la concurs postul de şef Birou Prevenire, Protecţie Securitate şi Sănătate în Muncă. Şi postul actualului şef Birou de producţie de la Jilţ Nord este vizat, dar şi cele de adjunct şef Secţie Mecanică şi şef Producţie la Jilţ Sud.  În zona Motru, la carierele Roşiuţa şi Lupoaia sunt scoase la concurs patru posturi, trei la Lupoaia, adică şef şi adjunct şef Secţie Mecanică şi adjunctul şef de la Secţia Electrică, dar şi postul de adjunct şef Secţia Electrică de la Roşiuţa.
Sindicalistul Gheorghe Etăgan a declarat că în şedinţa de astăzi cu administraţia CEO va fi luat în discuţie şi acest subiect, dar a subliniat că acestea nu sunt posturi apărute de câteva zile, ci de ani. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *