Leonard Doroftei, în vizită la Târgu Jiu
Leonard Doroftei, în vizită la Târgu Jiu
Alte sporturiUltra - Scurte25 aprilie 2013

Fostul campionul mondial şi actualul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a venit azi la Târgu Jiu, scopul vizitei fiind promovarea boxului în judeţul Gorj, dar şi a Cupei României la box, competiţie rezervată cadeţilor şi care va fi găzduită de oraşul lui Brâncuşi, în perioada 14-19 mai.

La prânz, în incinta Hotelului Sport, „Moşul” a susţinut o conferinţă de presă alături de Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, şi Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu. Doroftei a declarat că obiectivele lui sunt acelea de a forma antrenori bine pregătiţi, de a atrage cât mai mulţi tineri către acest sport, iar ţinta supremă nu trebuie să fie aceea de a obţine medalii, ci aceea de a fi campion.

El a mai precizat că nu încearcă să cerşească bani autorităţilor pentru boxul românesc, ci va încerca să facă performanţă mai întâi, iar atunci când meciurile de box vor fi spectaculoase, sălile vor fi pline şi se vor obţine titluri de campion, atunci vor apărea şi sponsorii, şi investiţiile.

Doroftei s-a întâlnit de dimineaţă atât cu primarul oraşului, Florin Cârciumaru, cât şi cu preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu. Ambii i-au promis că vor construi, în Târgu Jiu, o sală exclusiv pentru box, cu toate utilităţile şi echipamentele necesare.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *