Drum județean, reabilitat numai pe porţiunile cu case
Drum județean, reabilitat numai pe porţiunile cu case
Ultra - Scurte25 iulie 2013

Drumul județean care leagă comuna Alimpești de Roșia de Amaradia a intrat, în sfârșit, în atenția Consiliului Județean Gorj, după ce ani la rând localnicii de aici s-au plâns de faptul că nu mai pot suporta praful, iar șoferii de faptul că-și distrug autoturismele. Astfel, a început reabilitarea acestui tronson de drum, însă nu integral, ci pe porțiuni, și anume, în zonele unde se află case.
Dacă reabilitarea pe porțiuni mulțumește pe locuitorii comunei Roșia de Amaradia, veștile nu sunt atat de bune și pentru șoferii care sunt nevoiți să îl parcurga zilnic.
„Eu fac naveta zilnic pe acest drum și mi-am nenorocit mașina. O mai repar pe asta cât se mai poate. Este bătaie de joc oricum. Autoritățile pur și simplu își bat joc. Eu am lucrat în străinătate, dar dacă ar vedea un străin cum arată drumurile județene la noi, ar rămâne șocat. E bătaie de joc. Drumul ăsta a mâncat mulți bani publici. Au pus balast de nu mai știu de ei, și pe marginea drumului s-au făcut depuneri de balast. S-a dat într-o parte că este în exces și aruncat în bătaie de joc. Rușine să le fie să aibă drumuri din astea în județul primului ministru Ponta”, a declarat un șofer.
„Urmează să fie reabilitat și restul drumului pe raza comunei Alimpești. O să facem infrastructura. Să vedem ce soluții găsim pe Dealul Corșorului. Cel mai sigur va fi reabilitat acolo unde sunt case. Investiția se ridică la aproximativ 8 miliarde de lei vechi”, a declarat Ion Călinoiu președintele Consiliului Județean. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *