Fugaru, despre sancțiunea primită: ''Ce să fac, să-i iau la bătaie? Dacă atât îi duce pe ei mintea!''
Fugaru, despre sancțiunea primită: ''Ce să fac, să-i iau la bătaie? Dacă atât îi duce pe ei mintea!''
Ultra - Scurte26 iulie 2013


Ion Fugaru la acuzat pe liderul PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, că a călcat în picioare statutul partidului când l-a sancționat pentru declarațiile pe care le-a făcut cu privire la Partidul Mișcarea Populară. Democrat-liberalul de la Târgu-Cărbuneşti a primit avertisment pentru că a spus că 80% dintre pedeliştii gorjeni, inclusiv prim-vicepreşedinţii vor pleca la PMP.
„Mi-au dat sancţiune! Ce să fac, să-i iau la bătaie? Dacă atât îi duce pe ei mintea! Eu nu sunt un slugarnic, mie nu îmi spun ei ce să declar la radio sau la televiziune. Probabil vor să mă sperie” a declarat Fugaru.
Mai mult, Fugaru le transmite celor din conducerea Partidului Democrat-Liberal că n-o să-i închidă gura dându-i avertismente, acuzându-i că se comportă ca în timpul comunismului.
„În loc să ne apropie, ne îndepărtează. N-o să mă consum eu acum pentru Dan Vâlceanu! Ei iau măsuri exact ca pe timpul comuniştilor pe care eu îi urăsc pentru că ştiu cum îşi băteau joc de oameni. N-o să merg niciodată la presă să ridic osanale” a precizat Ion Fugaru.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *