Golea: “Mi se pare o idioțenie să trimiţi economiştii in producţie“
Golea: “Mi se pare o idioțenie să trimiţi economiştii in producţie“
Ultra - Scurte12 august 2013

Marin Golea
Sindicalistul Marin Golea a criticat, la Infinit FM, dorința administrației CEO de a trimite economiștii companiei în producție.
“Mi se pare o idioțenie, un mod primitiv de a tracasa salariații, de a-i muta de la un loc la altul pentru a crea ură între muncitori și angajații TESA”, a comentat Golea după ce Aurel Medințu a anunțat că se urmărește din nou reoganizarea întregii companii, una dintre măsuri fiind trimiterea economiştilor  în producţie, în baza calificării de dinainte de a obţine diploma de economist.
Mai mult, Golea crede că administrația trebuie să se consulte cu sindicatele în cazul stabilirii unui program de restructurări. În schimb, Constantin Mitrecu a declarat că este atibutul administrație să își refacă organigrama, fiind de părere că sindicatele nu pot decât să vegheze dacă totul se face cu respectarea Contractului Colectiv de Muncă.
“ Niciodată nu ne-am implicat în organigramă. Vrem să prevenim tăierile ilegale de salarii. Se pare că suntem pe calea cea bună în justiție. O să recâștigăm drepturile tăiate abuziv. Inginerii de la TESA oricând pot face față în producție”,a precizat Mitrescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *