Hotelul lui Dian Popescu, blocat de executori
Hotelul lui Dian Popescu, blocat de executori
Ultra - Scurte12 aprilie 2013

Senatorul Dian Popescu a pierdut procesul cu familia Bădița, în curtea căreia acesta a ridicat ilegal un hotel. Magistraţii le-au dat dreptate proprietarilor de drept, care astăzi vor merge cu executorul judecătoresc să îşi delimiteze proprietatea.  După mai bine de doi ani de litigii, la finele lui 2012, mai exact, instanţa a decis în defavoarea firmei lui Dian Popescu, Maserati SRL din Ţicleni, care primise, printr-un titlu de proprietate emis în 2002, în jur de 0,6 hectare în plus faţă de cât trebuia.
Cu decizia instanţei în mână, proprietarii au încercat, pe diferite căi, să îşi redobândească drepturile. Nu au reuşit, astfel că au apelat la un executor judecătoresc care trebuie să ducă mai departe sarcina reîmproprietăririi.
Decizia Tribunalului Gorj afectează destul de mult afacerile din Ţicleni ale lui Dian Popescu, pentru că terenul redobândit de reclamantă, Constantina Bădiţa, blochează intrările la hotelul senatorului. Delimitarea proprietăţii va fi făcută, în cazul în care nu apare vreo amânare, în cursul zilei de astăzi. Detalii, aici.
 
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *