Inițiativa lui Cârciumaru, de a-l invita pe Ponta la deschiderea anului școlar, ironizată de PD-L Gorj
Inițiativa lui Cârciumaru, de a-l invita pe Ponta la deschiderea anului școlar, ironizată de PD-L Gorj
Ultra - Scurte23 august 2013

Organizația județeana Gorj a PD-L a emis un comunicat de presă prin care ironizează inițiativa primarului Florin Cârciumaru, de a-l invita, în județ, la deschiderea anului școlar, pe premierul Victor Ponta. Mai mult, democat-liberalii speră că, pe această cale, poate primul minitru își va aduce aminte că e deputat de Gorj.
”Organizația județeană Gorj a PDL Gorj salută inițiativa primarului Florin Cîrciumaru, președintele PSD Gorj, de a-l invita, în județul Gorj, la deschiderea anului școlar, pe premierul Victor Ponta, reamintindu-i acestuia că este deputat de Gorj.
Poate astfel, primul ministru își va aminti de promisiunile făcute gorjenilor care l-au votat și care, în acest timp, au căpătat statutul de șomer, de la începutul anului peste o mie de gorjeni pierzându-și locurile de muncă. De asemenea, poate, cu această ocazie, Victor Ponta va explica elevilor și părinților, considerentele pentru care Guvernul USL susţine plafonarea sumelor acordate pentru naveta elevilor de acasă la şcoală, în condiţiile în care Executivul nu a acordat de mai bine de jumătate de an banii pentru navetă. Îi reamintim deputatului de Gorj că în judeţul pe care îl reprezintă aproape 2000 de elevi fac naveta la şcoală.”Potrivit proiectului, pentru o distanţă de 3 kilometri elevii vor primi maxim 26 de lei pe lună. Pentru distanţele ce depăşesc 3 kilometri, până la limita de 50 de kilometri, suma de 26 de lei se suplimentează cu 2 lei pentru fiecare kilometru. Guvernul atentează din nou la bugetul părinților, nevoiți să scoată alți bani din buzunare pentru a-și putea duce copiii la școală. Atenționăm Guvernul că promovează un proiect menit să favorizeze abandonul școlar, un fenomen devenit deja îngrijorător în România”, a declarat Eduard Berca, președintele PDL Tg-Jiu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *