Decana Babucea de la UCB a furat de la Princeton University

Gabriela Babucea, decana agreată de Adrian Gorun pentru conducerea Facultății de Științe Economice, a plagiat notele de curs ale unui profesor american de la Princeton University. GORJNEWS vă prezintă dovezile și confirmarea furtului, venită chiar din gura victimei lui Babucea, profesorul Scott Lynch.

După ce și-a impus un rector de paie, Adrian Gorun i-a băgat pe gât acestuia și patru decane, toate având în comun multiple ”calități” nenecesare lumii universitare, dintre care cea mai ilegală pare a fi plagiatul. În cele ce urmează, dovezi ale faptului că Facultatea de Științe Economice e condusă de o plagiatoare. Știind că Adrian Gorun susține decanele muncitoare și care nu fură, am luat legătura cu Princeton University, cea care a avut ”onoarea” să fie luată în seamă de “colosalul” cercetător științific Gabriela Babucea, una dintre decanele ”garantate Adrian Gorun”. Răspunsul este unul ce nu lasă loc de îndoieli. Ca atare, Doamna decan trebuie să-și prezinte demisia.

Nu mai departe de săptămâna trecută, GORJNEWS a demonstrat public că Adrian Gorun și-a aprobat sieși câteva miliarde, bani publici, pentru două granturi de “cercetare” al căror rezultat a fost tot … plagiatul.

UCB începe să nu mai existe ca universitate, ci ca o adunătură de impostori. Anunțăm de pe acum că următoarea plagiatoare ce va fi deconspirată zilele viitoare de GORJNEWS este Monica Bâcă, altă decană favorită a lui Adrian Gorun.

Babucea și-a construit un CV de cadru universitar prin furt intelectual

De ceva timp, deja, sesizăm public impostura de la nivelul conducerii UCB. Să facem un exercițiu aberant de imaginație și să medităm, de exemplu, la eventuala revoltă a decanei Babucea împotriva unui șef plagiator, precum Gorun… Cum să spună ea că Adrian Gorun este responsabil pentru producerea unui plagiat, dacă ea însăși s-a comportat ca o hoață de joasă speță, când a furat notițele de curs ale profesorului Scott Lynch de la Princeton University? Noi am comparat articolul publicat de această penibilă decană în 2004, în ”Analele” Universității din Petroșani, cu notițele de curs (Advanced Social Statistics; Generalizations of the Regression Model (Soc 504)) ale profesorului american, făcute publice pe site-ul www.princeton.edu în 2003, și am fost uluiți de originalitatea româncei noastre făloase. Într-o cronologie specifică doar UCB, doamna noastră l-a precedat pe Lynch.

…………………………………………………………..

Ca să nu fie vreun dubiu, și pentru a evita ca această decană plagiatoare să încerce să justifice că nu a pus note de subsol, din greșeală de editare, vă dăm și bibliografia invocată de Domnia – sa la sfârșitul lucrării, unde nu veți descoperi numele lui Lynch.

Dovezi clare ale plagiatului

Cum se știe că majoritatea celor din conducerea UCB sunt handicapați lingvistic, am fost surprinși de nivelul de limbă engleză probat în acest articol de doamna Babucea.

Iată ce bine l-a ”ghicit” Decana de la Științe Economice pe confratele ei de la Princeton – în stânga vă redăm furtul, iar în dreapta originalul.

În mod penibil, se observă clar că Decana a păstrat și majoritatea intertitlurilor din textul profesorului Lynch. Fără vreo îndoială, Babucea l-a plagiat pe profesorul american. Oare cum replică Scott Lynch?

Scott Lynch: ”without a doubt … plagiarism”

Nu cred că lasă vreo urmă de îndoială ce spune victima hoției marca UCB: cu inteligență de șmenar ordinar, decana de la Științe Economice a furat ca-n codru. Profesorul de la Princeton o confirmă.

Demisia în bloc, singura soluție

În curând vom dovedi că și decana de la Facultatea de Sport, D-na Monica Bîcă este plagiatoare. Aceasta a ”scris”, la comun cu purtătoarea de cuvânt a UCB, Mirabela Tufan, un studiu de 100 de pagini în volumul coordonat de Adrian Gorun – ”Comunități rurale din Gorj. Repere monografice și identitare”. Noi am găsit cartea după care s-a plagiat și vom prezenta public furtul. Este al doilea caz de plagiat din acest volum coordonat pe bani publici de fostul rector UCB.

Solicităm, de pe acum, ca Senatul UCB să se autosesizeze, prin Comisia de Etică, în cazul celor patru plagiatori: Adrian Gorun, Gabriela Babucea, Monica Bîcă, Mirabela Tufan.

Cel mai decent ar fi, în condițiile în care sigur toată conducerea UCB va ajunge la Comisia de Etică, pe motiv de plagiat, să-și dea demisia. Noi le solicităm public să facă acest gest minim de decență, pentru a proteja ceea ce a mai rămas din imaginea acestei Universități.

Despre potențialul intelectualo – oratoric al doamnei decan Babucea, cel mai bine e să o lăsăm chiar pe domnia sa să vorbească…

Deci, acesta este nivelul unui decan de la UCB. Piticii aceștia hidoși, fără pregătire, fără morală, fără scupule, fără rușine și fără prințip nu se sfiesc să se elogieze public unii pe alții.