Decana Monica Bîcă de la UCB fură de la morți

Decana Monica Bîcă (”garantată” Adrian Gorun) a colaborat cu purtătorul de cuvânt al UCB, Mirabela Tufan (actualmente angajat și la MAE), la un furt odios: plagierea unei monografii al cărei autor este un respectabil profesor ce nu se mai află printre noi – Ștefan Dănescu. ”Producția” a devenit parte integrantă din volumul de ”cercetare” ”Comunități rurale din Gorj. Repere monografice și identitare”, coordonat de Dl. Adrian Gorun. Acest volum, acuzat de plagiat și în trecut, este unicul rezultat a două granturi interne, pentru care s-a cheltuit aproape un miliard și jumătate lei vechi, bani publici pe care Adrian Gorun și i-a acordat, cu votul unanim al Senatului UCB.

Autoportret de plagiator plătit regește din bani publici la UCB

Nume: Bîcă

Prenume: Monica

Hobby: îmi ”place” funcțiile – ”oare când ajung și io rectoriță, fată?”

Regrete: perioada ”liceenii”

Profesie: Decan (garantat Adrian Gorun) la Facultatea de Sport de la țară a UCB

Aptitudini: de plagiator

Ambiție: ”să mor io dacă nu cumpăr drepturi de autor de la toți morții pe care ia-m plagiat”

Scop în viață: ”în următorii ani…care urmează … să mă mărit și io, fată!”

Număr de ordine (în registrul plagiatorilor din conducerea UCB): 003

Dovezile plagiatului de tip copy- paste…

Monografia după care au furat decana și purtătorul de cuvânt este aceasta:

Opera – plagiat (de 1,5 miliarde lei vechi, bani publici) coordonată de Adrian Gorun și acoliții:

Furtul și evidența lui….? Indubitabile!


Ce trebuie să facă cele două autoare – decana de la țară și angajata MAE (absolut de râsul lumii cine a ajuns să conducă politica externă a României…!) – DEMISIA!

Monica Bîcă pângărește memoria unui om respectabil: prof. Ștefan Dănescu

Imediat cum a realizat că a fost deconspirată ca plagiator, penibila decană a încercat să își acopere, în stil de găinar, impostura; ca urmare, a cumpărat (că doar e plătită bine de UCB) un așa-zis ”drept de autor” asupra volumului pe care l-a plagiat. Ceea ce nu știe – sau a aflat prea trârziu – este că autorul monografiei nu mai este printre noi. La câte găinării am văzut în ultimii ani în UCB, aceasta mi se pare cea mai grețoasă: să încerci să acoperi furtul, plătind un moștenitor să vândă drepturile de autor asupra unei publicații. Astfel, pasiunea unui om respectabil, precum prof. Dănescu, dar și memoria sa, sunt întinate de niște maneliști parveniți în mediul universitar.

GORJNEWS a consultat specialiști în domeniu și avem o veste neplăcută pentru decana rurală Monica Bîcă: și dacă a cumpărat drepturile de autor (sperăm că pe o sumă cât mai mare), furtul tot nu este anulat.