Filosoful Gorun, dublu-inventator și multiplu cercetător în … inginerie, atestat de OSIM!
Filosoful Gorun, dublu-inventator și multiplu cercetător în … inginerie, atestat de OSIM!
Investigatii31 octombrie 2013

 

Adrian Gorun, printr-un complex de infracțiuni, s-a autoimpus ca membru al unor colective de cercetare în domeniul ingineriei, din interiorul universității de stat pe care o conduce, și-a asumat ca aparținându-i invențiile ce au rezultat, a solicitat în scris Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci să-i elibereze, pe numele lui, două brevete de inventator în același domeniu, al ingineriei, de care e cu totul și cu totul străin, și – culmea – OSIM-ul s-a conformat! În momentul de față, Gorun este, oficial, inventator în domeniul ingineriei. Adică infractor gata să fie întemnițat.
Același Adrian Gorun, a semnat și inclus în propriul CV nenumărate lucrări în domeniul ingineriei, la care nu are nicio contribuție. Mai mult, s-a autoimpus ca membru al echipelor aferente unor grant-uri de sute de mii de euro,de  cercetare în domeniul ingineriei. Ca urmare, conform ultimelor sale declarații de avere, Gorun a câștigat din “cercetare”, în ultimii doi ani, peste un miliard și două sute de milioane lei vechi! Ca acele grant-uri să fie aprobate, UCB a participat cu cofinanțări uriașe, care au adus-o, azi, în pragul falimentului și al privatizării, în beneficiul Familiei Gorun, desigur. Majoritatea cadrelor UCB au primit în ultimele zile notificări conform cărora li se suspendă contractele individuale de muncă, câte o zi pe lună. Urmează, apoi, întreruperi din ce în ce mai consistente…
Tot Adrian Gorun a câștigat, în ultimii doi ani, doar din salariul de profesor și conducător al UCB, peste un miliard și două sute de milioane lei vechi, în condițiile în care de luni până joi era plecat fie la MAE, fie la Comisia Națională de Prognoză.
Dacă Caragea, Focșan, Enache și Bertha nu anchetează urgent felul în care Adrian Gorun, absolvent de drept și de filozofie, a ajuns să inventeze în domeniul ingineriei, să obțină brevete de inventator în inginerie, de la OSIM, și  sute de mii de euro ca cercetător în inginerie, este limpede că nu mai au buna reputație și autoritatea care le sunt necesare pentru a mai ancheta pe oricine altcineva, vreodată. Caragea și cei trei magistrați pomeniți anterior, total subordonați politic, prin felul  discreționar în care înțeleg să înfăptuiască justiția în Gorj nu fac decât să instaureze anomia socială.
Mai jos, dovezile de rigoare. Mingea e la Caragea și la procurori. Numa’ să nu facă pipi pe ei, de frică, că-i schimbă Cârciumaru și Călinoiu, șefii consiliului Consultativ al UCB, dacă aud că l-au chemat la audieri pe unicu’ filosof de pe Terra cu două brevete de inventator în inginerie.
Într-un stat de drept, un asemenea șef de IPJ și astfel de magistrați n-ar sta în funcții nici 5 minute. În Gorj , ei protejează mafia și mafia îi ține pe ei în scaune, din care au voie să facă doar ce le dictează ea.

Primul brevet de inventator în inginerie, eliberat de OSIM filosofului Adrian Gorun:

Mai jos, un fragment din această primă invenție imaginată de singurul filosof de pe TERRA capabil de așa ceva. Mă tem că, citind GORJNEWS, căutătorii de talente ai NASA  îl vor răpi pe Adrian Gorun și, mai ales, că ne va fi tare dor de el… 

Iată și al doilea brevet de inventator în inginerie. Nici torturat nu găsesc contribuția filosofică a lui Gorun. Aceea infracțională e clară pentru toată lumea.

 

În continuare, grant-urile de sute de mii de euro, de cercetare în inginerie, din care filosoful Adrian Gorun și-a tăiat cea mai groasă felie. Facsimilele sunt extrase din CV-ul oficial, updatat, al Excelenței Sale. 

grant adrian gorun2

Iată studiile în inginerie asumate de filosoful Adrian Gorun prin fals, uz de fals, prin alte infracțiuni,  prin constrângerea adevăraților autori și, mai ales, prin dezonorarea și umilirea lor publică.

E ca și cum un umflat s-ar autoimpune în lotul olimpic de balet pe gheață. Rușinea nu e a umflatului, el simte doar dacă are mațul gol sau plin, atât. Rușinea e a celorlalți.

Trăim vremuri nenorocite, în care creaturi ca Adrian Gorun sunt posibile și umblă, libere, în lumea reală, printre oamenii obișnuiți.

21 COMENTARII
 • vasile 01.11.2013 la ora 8:32 am
  Omu din imagine ,prost imbracat si lipsit de atitudine este in centrul unei campanii de compromitere pe care luminita lui i-o conduce de multi ani.... Rezultatul este ca nu numai ca la compromis dar l-a facut de rasu lumii.... Auzi sa-l treaca si pe un brevet de invewntie in inginerie........Si totusi nu este totul.....Daca eu va spun ca ,,inginerul,, prost imbracat are conducere de doctorat in sociologie ce mai ziceti ?????????????????
 • Narcis DAJU 01.11.2013 la ora 9:09 am
  E perfect normal ca Gorun, ca absolvent de drept si filosofie, sa conduca doctorate in sociologie. E penal, insa, sa inventeze si sa cerceteze in inginerie. Acest comportament al lui Gorun, de a se insinua in inventiile si cercetarile unor oameni merituosi din punct de vedere profesional, a fost posibil tocmai pentru ca Luceafarului palpait de la Rosia Jiu i s-a pus stea in frunte de catre Carciumaru, Călinoiu si de militienii si procurorii pe care PSD-ul ii teleghideaza. Gorun are drept de viata si de moarte asupra angajatilor UCB. Ne aflam intr-o deplina si nemaintalnita nebunie, generalizata la nivelul unei intregi institutii de stat.
 • Prof. UCB 01.11.2013 la ora 10:04 am
  Sclavia a fost abolită de ceva vreme ... şi totuşi... Savant de renume mondial... Prof. univ. dr. Adrian Gorun... foloseşte agajatii UCB în interes personal...construim case... la Runcu şi pe Dumbravei...coteţe si garduri cu personal TESA ai UCB... Puteţi nega aceste fapte Domnule Preşedinte al Senatului UCB ? Ruşine...suteti nişte IOBAGI ai Mileniului III pe moşiile GROFILOR.
 • GP 01.11.2013 la ora 10:14 am
  Felicitari domnule Daju! Poate se mai trezesc la realitate si cadrele didactice din UCB care sunt prostite cu lipsa banilor si taierea salariilor, acestea fiind atat de credule ca nu mai exista bani, dar banii sunt in buzunarelor unor smenari. Daca nu stiati, domnul Gorun, este al doilea sociolog la nivel national, asa se declara, nu mai e de foarte mult timp filosof. Ma intreb: "nu ii este rusine, domnule Daju?" Sa furi bani necinstiti, sa cercetezi intr-un domeniu necunoscut, sa vii o zi la munca, pretinzand ca ai postul rezervat. Pai haideti sa ne rezervam toti posturile, ne luam a doua slujba si sa vedem cum merge UCB-ul, ce ziceti? Adica Gorun and co sa castige un miliard si preparatorii si asistentii 900 lei pe luna, pai e corect, domnule Daju? SOLICITAM sprijin DOMNULUI PONTA sa trimita ceva corp de control la UCB!!!
 • Ion al lu 01.11.2013 la ora 10:54 am
  Bă nea Adriene... da' cân' fusăşi matale la Nea Victor la Cabinet acu' câteva luni de zile, să te plângi la el, că ai probleme, cin' te băgă în birou înainte de şedinţa de Guvern?! Nu cumva te dusăşi matale de mânuţă cu Nea Ion şi Nea Florin ? Că din câte ştiu io, asta se numeşte trafic de influenţă... Da' ce contează... Bine că-ţi rezolvaşi problemele. Asta e important. Da' cum ulcioru nu merge de multe ori la apă, vezi că ţi se înfundă şi matale. Să ai un somn liniştit Nea Adriene, că purceaua e moartă în coteţ.
 • C.CUTEANU 01.11.2013 la ora 11:11 am
  In fapt, problema de fond este ca, solicitand la OSIM tot felul de brevete, Gorun recunoaste - nu numai ca nu e specialist in vreun domeniu - ci ca nu realizeaza implicatiile actelor sale. Ca atare, saltul in abisul Ingineriei e doar un amanunt, usor de "inghitit", in conditiile in care, asemeni tuturor studentilor si profesorilor din UCB, am realizat ca acest domn nu are vreo legatura cu universitarismul. Intamplarea ca a ajuns acolo este inca unul dintre "meritele" pentru care Marga va ramane in amintirea celor care-i vor supravietui. De altfel, asemanarile Marga-Gorun sunt de esenta si se concentreaza in jurul unui aspect fundamental: amandoi sunt ageamii intr-ale universitarismului si culturii, insa - profitand de confuzia exacerbata din Romania cripto-comunista, ca si de ascendentul din perioada comunista (prietenii stiu la ce ma refer) - si-au folosit influenta administrativ-politica pentru a se impune printre colegii la fel de "spoiti" ca si domniile-lor de prin UCB sau, uneori, din nefericire UBB Cluj. Este rusinos ca specialistii seriosi in Inginerie din Romania trebuie sa imparta un domeniu cu un individ de "talia" lui Gorun. Cu toate acestea, nu vor protesta, ci vor fi intelepti si superiori, plecand capetele. Cam atat s-a dezvoltat Romania in 24 de ani. In continuare penibilitati de nivelul Gorun si Carciumaru se manifesta natural in piata publica - in plan universitar sau politic. Jenant! Mie imi este rusine ca am legatura cu Gorjul, atat timp cat concetatenii mei, uzand de libertatile lor, imi baga pe gat asemenea personaje.
 • CAPI 01.11.2013 la ora 13:14 pm
  Sunt masterand in anul I la Inginerie, specializarea CAPI (Conducerea avansata a proceselor industriale). A trecut o luna de cand a inceput anul universitar si nu am facut nici o ora cu decana Popescu L., desi avem in fiecare miercuri de la 16,00 la 20,00 in laboratorul A015. Ba mai mult, ne trimite acasa femeia de serviciu cand ajungem la cursuri. Poate ca ar trebui, domnule Daju, sa veniti intr-o zi de miercuri pe la Facultatea de Inginerie dupa orele 16,00 sa vedeti cu ochii dvs. ce mai ore face teribila decanita cu cei de la masterat. Oare pentru ce platim noi taxele de scolarizare? Ce exemplu le da decanita colegilor ei?
 • Student 01.11.2013 la ora 14:30 pm
  Sunt student la FSEGA, specializarea ECTS, a trecut o luna de cand a inceput anul universitar si nu am facut nici un curs cu doamna prof. Mungiu Claudia. Ne da materiale, dar cursul nu si-l tine, ne da drumul in 5 minute.
 • Narcis DAJU 01.11.2013 la ora 14:34 pm
  Multumesc studentilor pentru ca incep sa povesteasca despre distanta imensa dintre UCB si o universitate normala. Din fericire, Gorun nu-i poate cumpara pe toti, asa cum a facut cu Flavius Marcau si cu altii.
 • GP 01.11.2013 la ora 19:53 pm
  Cadrelor didactice le-a fost suspendat contractul de munca cu o zi pe luna insa plata cu ora (60 milioane pe luna) se plateste cadrelor asociate-mari nume- Ghizdeanu, Albu, Marga,Ion Calinoiu, Ion Popescu etc. Ce face Ministerul?
 • Azazel 01.11.2013 la ora 20:28 pm
  Din cate stiu Albu este un nume. La fel si Andrei Marga. De restul nu am auzit!
 • tesa 02.11.2013 la ora 9:17 am
  Ghizdeanu,Marga,Albu,Popeanga si alti pensionari cu prelungire de activitate sau asociati titulari ai altor institutii sunt platiti cu sume uriase degeaba. In orice tip de evaluare ARACIS numara si ia in calcul doar titularii ,sub 65 de ani, cu norma de baza in universitate. Universitatea nu are nici un avantaj si sunt platititi pentru ca ofera la randul lor tot felul de avantaje lui gorun personal. Ghizdeanu este actualul lui sef, Marga este fostul sau sef, Albu la fel ,iar Popeanga ii tine relatia cu PSD.
 • ion 02.11.2013 la ora 16:59 pm
  Pleasca numita UCB nu numai ca este INFECTA de mult timp, acum PUTE de a dreptul! DOSARUL UCB - CLANUL GORUN ...tot creste de la o zi la alta...ca fat frumos din poveste...asteptam sa plesneasca undeva... Nu-i trebuie decat o intepatura de ac acesti BALON de ***...
 • cadrudidactiuc 04.11.2013 la ora 13:24 pm
  Domnu Daju,de azi domnu presedinte a introdus condica si obligatias-o semnam nla ora 8 si la ora 4 dupa masa. Domne eu sunt de acord,ca prea pe multi ii doare in cot de universitate,domnu caruntu are afaceri,domnu enea are expertize, domnu horatiu este baiatul lu... ma rog ,doamna luca are firma,chiritescu se da mare ca s-a impacat cu gorun, samd. O sa vina tot prostii fara pile si putere s-o semneze. Domnu presedinte ,dumneavoastra stiri ca azi nu era nimeni prin facultati dar condicile erau semnate? De ce va bateti joc tot de aia mici ?
 • gigiuc 04.11.2013 la ora 22:28 pm
  cu puscaria in ceafa, MAFIA a intrat in fibrilatie... fac prinsoare, după cevasi informatii de pe colea si dicolo, ca nu prinde primavara si...se sparge buboiul... Vindecarea va fi cu ...amputatiune!
 • euilie 05.11.2013 la ora 21:43 pm
  Gigiuc si eu am unele semnale ca Adita Gorun va fi putintel legat !!! Doar vreo cativa ani ca sa poata iesi la pensie din parnaie !
 • Jianu 07.11.2013 la ora 11:58 am
  Domnul Adrian Gorun a fost cel mult un mediocru toată viaţa lui. Cultivând impostura si manipuland foarte bine oameni mici la fel ca el, cel mult mediocrii, a ajuns unde a ajuns. Îmi este rusine că-l cunosc pe acest om, îmi este rusine ca sunt Gorjan, imi este rusine ca sunt Român, atunci cand citesc Gorjnews. Mai trist este faptul ca asemeni lui, sunt majoritatea celor care ne conduc AZI: securisti cu metehne comuniste. Suntem o natie bolnavă de nepotism, spagă si curvăsăreală. Nu ne mai facem bine niciodata în ritmul asta. Trist! Foarte trist. Acest individ, pentru ca am bun simt să-l numesc aşa, a distus oameni, a distrus familii şi copii. A creat indivizi la fel ca el: corupti, mediocrii, impostori si infractori santajabili. Sper sa te reîntâlnesc într-o buna zi, să-ţi spun în faţă ce fel de om eşti. Nu te-ai schimbat deloc şi nu te vei schimba niciodată. Ba mai mult decât atât, în micimea ta, ai decăzut, domnule! Esti un om mic, foarte mic. Sa-ţi dea Al de Sus după faptă şi răsplată, Domnule Adrian Gorun.
 • gicu 07.11.2013 la ora 18:00 pm
  Gorun are o minte diabolica din pacate la fel si fiul lui. Gorun cel mic incearca sa constranga unii colegi cu functii in facultate sa aranjeze licitatii iar daca nu reuseste persoana respectiva este considerata persoana non grata si impreuna cu taticul incearca sa o distruga. O sa aiba o surpriza neplacuta cat de curand. Pacat ca tatal nu poate fi atins pentru ca are prostii lui care fac toate ilegalitatile (senatul si rectorul). Dar asta e. Poata o sa-l doara lovitura primita de fiul sau. Si nu trebuie sa se intrebe de ce acum. Pentru ca ar trebui sa stie..
 • neata 12.11.2013 la ora 21:37 pm
  pe cand descinderea DNA si altor ORGANILI centrali la UCB... dosarele cate s au scris sunt deja publice...
 • ionica 13.11.2013 la ora 11:11 am
  Povestea asta cu inventiile in inginerie este clar penala. Abuz in fuctie,abuz in serviciu,santaj,insusire de foloase necuvenite,furt intelectual ? Care sa fie ? Sau toate la un loc????????
 • stan patitu 01.12.2013 la ora 17:07 pm
  Dosarul lui Gorun e acum la Caragea , prietenul lui Carciumaru care-i prietenul lui Gorun ! Iata cercul vicios , acest dosar sta de 14 luni la Caragea si nu se spune nimic , se pare ca si Procuratura e complice si tace !!! Ce rahat de societate postbolsevica !!!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *