Ion Bârcă: ''Am decis să candidez la șefia PD-L Gorj!''
Ion Bârcă: ''Am decis să candidez la șefia PD-L Gorj!''
Ultra - Scurte8 octombrie 2013


Primarul din Turburea, Ion Bârcă, și-a anunțat candidatura pentru șefia PD-L Gorj. Primarul Bârcă a luat această decizie, supărat fiind de faptul că Dan Vâlceanu, președintele interimar al portocaliilor gorjeni, i-a dat afară din partid toate neamurile, inclusiv pe soţia sa. Mai mult, Bârcă îl acuză pe Vâlceanu că nu l-a invitat la desemnarea conducerii Ligii Aleşilor Locali, tocmai pentru că se temea că va fi ales în for.
”S-ar putea să mă „împrietenesc” cu Dan Vâlceanu şi să candidăm împreună pentru a nu se mai văita că n-are contracandidat. M-am hotărât să candidez pentru funcţia de preşedinte al PD-L Gorj şi îl avertizez că nu va putea să mişte la urne pentru că eu cunosc toate dedesubturile alegerilor. În plus, am şi eu oamenii mei. Din cele 6-7 persoane despre care crede că sunt cu el, în realitate nu are decât vreo 3”, a declarat Bârcă.
Edilul din Turburea spune că a luat această decizie din cauza atitudinii pe care Dan Vâlceanu o are, și, prin această candidatură, vrea să-i încurce apele actualului lider al PD-L Gorj.
”Pe mine m-a oprit, dar mi-a dat afară toate neamurile, pe soţia mea, pe cumnaţi, pe apropiaţi. Lista este lungă şi cuprinde 14 persoane: Cosmin Becheru, Maria Becheru, Elena Bârcă, Marcel Cojocaru, Florin Dinu, Gheorghe Enache, Marcela Goanţă, Dănuţ Istratie, Elena Jianu, Isabela Jianu, Dumitru Jianu, Constantin Popescu, Constantin Văcaru şi Ştefan Daju, ultimii trei fiind consilieri locali. Era mai bine să mă dea pe mine afară. Nu mi se pare normal ca Dan Vâlceanu să-şi blocheze propriii consilieri. A procedat cât se poate de urât, impunându-le să se opună total proiectelor mele. Oricum, s-ar putea să-i încurc apele”, a mai precizat Bârcă.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • vasile v 08.10.2013 la ora 18:21 pm
    Bravo Barca. Hai ca sa te faci mai rau de ras nu se poate, cred. Asa ca sa faci in continuare rau partidului cred ca mai poti. Vezi ce sarcini mai primesti de la PSD , pentru ca ai declarat ca nu te intereseaza PDL si nici nu te-a interesat nici pana acum. Asa ca daca esti prost stai acasa ca nu mai este nevoie sa fi vazut ca te stie lumea .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.