Liberalul Ion Iordache: ”Crin Antonescu ar trebui să dispară de la conducerea PNL!”
Liberalul Ion Iordache: ”Crin Antonescu ar trebui să dispară de la conducerea PNL!”
Ultra - Scurte23 august 2013

Fostul primar al orașului Turceni, liberalul Ion Iordache, a lansat un atac extrem de dur la adresa președitelui PNL la nivel național, Crin Antonescu. Iordache s-a declarat scârbit de de ceea ce se întâmplă pe scena politică, în prim-planul căreia n-are de gând să revină prea curând. Mai mult, acestuia i se pare că doar „neputincioşii” şi nerealizaţii în viaţă ajung să facă legea în politică.
„Crin Antonescu ar trebui să dispară de la conducerea Partidului Naţional Liberal. Nu face decât să doarmă pe el”, a declarat Iordache, care a ținut să precizeze că PNL-ul s-ar putea revigora dacă ar dispărea Crin Antonescu şi dacă, la conducere, ar reveni Călin Popescu-Tăriceanu pe care îl consideră „un om puternic şi respectat”.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • penelist 26.08.2013 la ora 14:52 pm
    asta e mana in mana cu cacalinoiu,i-a umplut firma de lucrari de la primari usl-isti ordin de la judet si taranusul de iordache de parca ineptiile lui ar conta ii sare in ajutor lui cacalinoiu avand in vedere atacurile din ultima vreme ale acestuia impotriva lui antonescu
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *