Liderii pedeliști din teritoriu, opinii diferite față de atacul lui Rușeț asupra PD-L
Liderii pedeliști din teritoriu, opinii diferite față de atacul lui Rușeț asupra PD-L
Ultra - Scurte23 septembrie 2013

Conflictul dintre Ion Rușeț și Dan Vâlceanu a lansat o serie de reacții ale liderilor din teritoriu. Astfel, în timp ce Ion Fugaru și Liviu Cotojman sunt de părere că Ion Călinoiu l-a pus pe Ion Ruşeţ să-şi atace proprii colegi din PD-L, Ion Bârcă, a sărit în apărarea sindicalistului, pe care l-a caracterizat ca fiind “un om realist şi foarte corect”.
Deși a fost radiat din partid, Ion Fugaru se consideră, în continuare, pedelist, și este convins că Ion Ruşeţ a primit o misiune clară de la PSD, și anume, să meargă la dezbaterea PD-L-ului despre energie, şi să dea vina pe fosta guvernare pentru situaţia grea în care s-a aflat, în acest an, Complexul Oltenia.
„Ne-am făcut de râs, mulţi ar trebui să-şi dea demisia şi să plece. Dacă Vasile Blaga acceptă ceea ce s-a întâmplat, înseamnă că Partidul Democrat Liberal e vândut PSD-ului”, a mai adaugat Fugaru.
De aceeași părere este și primarul Liviu Cotojman, care a criticat acțiunile lui Rușeț.
„Am crezut, la un moment dat, că vorbeşte Ion Călinoiu. Este exact punctul său de vedere. Cred că şi, peste 10 ani, tot PDL-ul va fi de vină pentru ceea ce se întâmplă în CEO”, a declarat Cotojman, care a mai ținut să precizeze și că va propune, în BPJ, sancţionarea lui Ion Ruşeţ pentru că a adus prejudicii de imagine partidului.
În schimb, primarul Ion Bârcă a sărit în apărarea lui Rușeț, și mai mult, la și felicitat pentru că a ajut curajul să-i spună lui Vasile Blaga adevărul verde-n faţă.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.