Lucrările de reabilitare ale DN 66, pe calculator
Lucrările de reabilitare ale DN 66, pe calculator
Ultra - Scurte23 aprilie 2013

Consorţiul româno-spaniol contractat să reabiliteze Drumul Naţional 66 nu a demarat acţiunile pentru repararea şoselei care trebuia reabilitată din anul 2007 de o altă firmă. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a luat imediat legătura cu Mircea Pop, directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, pentru ca situaţia să fie clarificată, iar lucrările să demareze cât mai curând.
Drumul Naţional 66, pe tronsonul Rovinari-Bumbeşti-Jiu, a ajuns pe mâna spaniolilor după ce contractul de 23 milioane euro cu firma maghiară Vegzepszer ZRT din Ungaria a fost reziliat întrucât firma a realizat în trei ani doar 4,6% din lucrarea contractată, deşi primise un avans de 4,1 milioane euro.
Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, spune că pe DN 66 se lucrează. „Pe DN 66 se lucrează, dar pe anumite zone. Nu mai este ca altădată să se aducă utilaje pe marginea drumului, iar oamenii să vină la lucru cu trâmbiţe. Anumite lucrări se fac pe calculator, se proiectează, se verifică”, a declarat Tudor.  Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *