Lucrările la mall încep în octombrie
Lucrările la mall încep în octombrie
Ultra - Scurte10 septembrie 2013

Începerea lucrărilor la noul mall din Zona Kaufland au fost amânate de către Fondul de Investiții NEPI din cauza birocrației. Astfel, dacă inițial dezvoltatorul anunţase deschiderea şantierului în luna august, acum, din cauza circuitului greoi al documentelor, construcţia va începe la 1 octombrie, a declarat primarul Florin Cârciumaru.
„În perioada 10-12 septembrie, reprezentanţii firmei care va construi Mall-ul vor fi prezenţi la Târgu-Jiu pentru a depune documentaţia finală prin care să obţină autorizaţia de construcţie şi, din discuţiile purtate, am înţeles că vor să înceapă lucrările pe data de 1 octombrie. Vor deschide şantierul chiar în mod oficial şi să treacă la treabă. Pot să spun că deja amplasamentul s-a pregătit şi cei care au avut case acolo le-au demolat. Deci totul este în regulă pentru a începe construirea”, a precizat Cârciumaru.
Mai mult, Florin Cârciumaru a anunțat că este sigură și investiția Dedeman, tot în Zona Kaufland, deşi a existat posibilitatea deschiderii unei unităţi în locul fostei Fabrici de lapte din Târgu-Jiu.
„Iarăşi am o veste bună. Cei de la firma care vor construi Dedeman au depus o solicitare pentru obţinerea Certificatului de urbanism şi această construcţie se va ridica pe strada Termocentralei, în zona Marsat, aproape de acest Shopping Center. Zona va căpăta o înfăţişare modernă”, a mai declarat Cârciumaru.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • liviu 10.09.2013 la ora 16:57 pm
    Asta minte de ingheata apele.De prin 2008 se tot construiesc mall-uri,dedemanuri,bille,mc'donald's,centuri ocolitoare,stadioane,fabrici si uzine,plus multe alte acareturi,ca ne-am saturat de atata prosperitate in TG-JIU.Ba mai are si clantai-gen Marius Ionescu,care de ani de zile turuie aceleasi prostii pe la emisiunile rtv.Ah,il uitasem si pe slugoiul-drumar-colonel-jurist la f.f. TUDOR.Catastrofe!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *