Ludovic Orban, despre Ponta: "Un hibrid nereuşit între capitalismul lui Năstase şi comunismul lui Iliescu!"
Ludovic Orban, despre Ponta: "Un hibrid nereuşit între capitalismul lui Năstase şi comunismul lui Iliescu!"
Ultra - Scurte17 septembrie 2013


Deputatul PNL Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa premierului Ponta, pe care l-a numit „un hibrid nereuşit” între „capitalismul lui Năstase” şi „comunismul lui Iliescu”, fiind nemulțumit de declaraţiile premierului făcute la Roşia Montană.
„Deşi mult timp nu i-am dat dreptate în totalitate, încercând să dau crezare povestioarelor lui Ponta despre participarea lui la Piaţa Universităţii şi autoiluzionându-mă că un om de vârsta lui nu poate să aibă apucături de nomenclaturist, astăzi trebuie să recunosc că m-am înşelat, pentru că ieri i-am văzut adevărata faţă. Nu am fost niciodată fan Ponta. Aş putea spune chiar că l-am inclus imediat ce a apărut în viaţa publică în categoria ‘produselor de laborator’, a marionetelor mânuite de sforari nevăzuţi. Ieri, privindu-l pe Ponta, l-am văzut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, mulţumind minerilor după reprimarea brutală a Pieţei Universităţii „, a scris Orban, pe contul său de Facebook.
Mai mult, Orban susține că va vota orice moţiune de cenzură împotriva lui Ponta.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • liviu 17.09.2013 la ora 21:03 pm
    Uite-l si pe asta cum isi mai da cu parerea.Altul poate s-o faca,dar nu papagalul de ORBAN,un nimeni pe pamant.Doamne,ce specimene ai putut crea.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.