Mădălina Ciolocoi, muncă politică pe bani publici
Mădălina Ciolocoi, muncă politică pe bani publici
Ultra - Scurte9 septembrie 2013


Cu toate că Ion Călinouiu susține, cu vârf și îndesat, că în Consiliul Judeţean, toţi membrii forului decizional nu fac politică pentru partidele din care provin, ci fac „politica cetăţeanului” sau „politica administraţiei”, Mădălina Ciolocoi, vicepreședinta instituției, pe lângă vizitele de lucru la care este trimisă prin prisma atribuţiilor de serviciu, face şi câte un ocol pe la organizaţiile PNL, unde pregăteşte viitoarea Delegaţie Permanentă a liberalilor, care va avea loc până la finele lunii.
Astfel, ori de câte ori are ocazia, Ciolocoi propovăduiește mesajul trimis de liderul liberarilor, și anume, excluderea lui Gabriel Giorgi, directorul de la Minprest, care, fiind şi vicepreşedinte la PNL Gorj, nu poate fi exclus printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean, ci doar prin vot la Delegaţia Permanentă. Realimtim că de plecarea lui Giorgi depinde accesul în Consiliul Local Târgu-Jiu a unei apropiate a Mădălinei Ciolocoi, respectiv Emilia Horhoianu.
Mai mult, acțiunile politice ale Mădălinei Ciolocoi au ajuns și la urechile lui Călinoiu, deloc încântat de atitudinea acesteia, având în vedere că șeful CJ Gorj laudă, de câte ori poate, lipsa politicii din administraţia pe care o conduce.
Detalii, aici.
 

1 COMENTARII
  • liviu 09.09.2013 la ora 20:18 pm
    Asta ca profesoara e o nulitate,acum face politica,fiind tot o nulitate.Asa ca ne meritam soarta,cine i-a ales cu ei sa defileze,iar la romani prostia atinge cote spre absolut.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *