Manta îl contrazice pe Dian: ”Ciurel este un manager bun și un profesionist!”
Manta îl contrazice pe Dian: ”Ciurel este un manager bun și un profesionist!”
Ultra - Scurte31 iulie 2013


Prezent la emisiunea Interviurile Infinit FM, liberalul Pantelimon Manta i-a luat apărarea managerului CEO, Laurențiu Ciurel, la numai după câteva zile după ce șeful PNL Gorj, Dian Popescu, îl critica, spunând despre Ciurel că este un manager care este interesat numai de răzbunări personale, în loc să facă performanță.
„Eu cred că Ciurel, dincolo de presiunile care există, este suficient de puternic să reziste şi să-şi vadă de treabă. E problema lui Dian Popescu că-l critică pe Ciurel, nu trebuie s-o fac şi eu” a declarat Pantelimon Manta.
Mai mult, Manta a ținut să precizeze că are o părere bună despre Ciurel ca manager şi profesionist, pe care l-a laudat că s-a descurcat bine în contextul crizei majore cu care s-a confruntat Complexul Oltenia. De asemenea, Pantelimon Manta nu crede că trebuie să aibă aceleaşi opinii ca senatorul Dian Popescu, și spune că PNL Gorj nu trebuie să fie un partid în care toţi membrii „să stea încolonaţi” în spatele liderului.
În replică, preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat că va studia declaraţiile lui Pantelimon Manta, total în contradicţie cu ale sale, precizând că că nu i se pare normală o astfel de atitudine. Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.